Tenisii cu aplicatii salveaza orice tinuta banala

2 comments







Mereu am fost de parere ca accesoriile potrivite sau piesele vestimentare cu diferite aplicatii, pot salva orice tinuta banala, scotand-o din zona ei de "tinuta care nu transmite nimic".

 Ehh da, stiu ca multa lume se intreaba: "Vai dar voi bloggerii nu muriti de frig cu tinutele astea?"  Pai uneori nu e chiar atat de comod pe cat pare dar de exemplu tenisii acestia sunt muuuult mai caldurosi decat par.  Eu nu ma pot infofoli si nu pot purta haine foarte groase, cel mai probabil de asta acum stau in pat si raceala nu-mi mai da pace :D Nu e chiar fain, dar iarna nu-i ca vara, am tot zis.

Tenisii khaki cu aplicatii i-am cumparat dupa cum probabil banuiti, online. Ii am pe negru si roz, cu acelasi model de talpa si sunt atat de comozi incat mi-am dorit super mult si varianta pe khaki cu aplicatii din paiete si margele. Mi se pare o combinatie perfecta intre khaki, negru si snake print, desi daca imi spunea cineva despre acest mix, fara sa ii vad, le spuneam din start un mare NU.
Mi-i imaginez in multe comabinatii dar de data aceasta am ales-o pe cea mai simpla si banala: jeansi gri si camasa alba.

Apropo, nu uitati ca am un NOU VIDEO pe Youtube iar una dintre voi va fi norocoasa posesoare a unor ochelari se soare cat eye pe care ii putei admira si in video. Am scris acolo toate detaliile.











Outfit:

Coat// C&A
Scarf// HERE
Shirt// Zara (similar HERE)
Jeans// Zara
Flatform trainers//Kurt Geiger - HERE







SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. imi place mult tinuta,te prinde:)sa te faci bine curand,nici eu nu pot sa ma imbrac "de iarna",dar incerc totusi sa nu racesc:)pana acum am reusit:))desi am tentat frigul sa ma doboare:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Esti o norocoasa :) Se pare ca eu nu am scapat de raceala.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.