Top 7 magazine online unde fac shopping

4 comments





1. KURT GEIGER

Ma gandeam sa va povestesc despre cateva dintre magazinele online unde aleg sa fac shopping, pentru ca multe dintre voi m-ati intrebat. Asa ca, va dau cateva detalii si tips-uri utile despre fiecare dintre ele. Cum comanzi, in cat timp vin produsele sau ce marimi aleg.
Am ales sa vi le prezint aleatoriu pentru ca toate sunt preferatele mele si nu as putea spune ca unul imi place mai tare decat celalalt.

KurtGeiger.com este unul dintre magazinele pe care il aleg atunci cand cumpar pantofi sau genti. 
Cel mai des cumpar incaltaminte pentru ca au un calapod foarte comod care mi se potriveste perfect. Calitatea produselor este una superioara, cele mai multe produse fiind confectionate din piele naturala sau materiale de calitate. Am cumparat pana acum, cizme, sneakersi, saboti si bocanci.

Ce marime aleg?
Aleg intotdeauna marimea mea obisnuita- 38, marimile corespund.

De unde vin produsele?
Produsele vin din UK- Londra.

In cat timp vine comanda?
Mie imi ajung produsele in aproximativ o saptamana-doua prin curier.

TIPS: Apropo, acum gasiti o gramada de produse la REDUCERE - AICI.
Pe langa produsele obisnuite, gasiti si pantofi de mireasa.












2. ASOS

Cred ca asos.com este unul dintre cele mai populare site-uri unde gasesti absolut orice, atat pentru femei cat si pentru barbati! Si cand zic absolut orice ma refer la haine, incaltaminte, accesorii, decoratiuni pentru casa, cosmetice, idei de cadouri si ceasuri.

Comand des de pe asos pentru ca gasesc de fiecare data ce imi doresc.

Ce marime aleg?
Aleg de obicei marimea 38(5uk) la incaltaminte dar am comandat si 39 la espadrille sau pantofi care au varful mai ascutit. Depinde de calapod insa niciodata nu am dat gres cu marimea aleasa. La haine aleg marimea mea normala 36EU sau 38EU, in functie de modelul hainelor pe care le aleg.

De unde vin produsele?
Produsele vin din UK iar transportul este GRATUIT la toate comenzile cu valoare mai mare de 30euro.

In cat timp vine comanda?
Mie ultimele comenzi mi-au venit intr-o saptamana sau chiar mai putin si aleg intotdeauna Standard Shipping. Ultima data mi-au venit prin curier comenzile. Mai demult, mi-au venit cateva si la posta normala(nu cea vamala).

TIPS: Pe ASOS gasiti reduceri tot timpul anului.
Acum gasiti REDUCERI pana la 70%AICI






3. LITTLE MISTRESS

Atunci cand vreau sa-mi cumpar rochii mai speciale, elegante si glam, sigur gasesc ceva care sa-mi placa pe little-mistress.com

Aproape toate rochiile mele pentru evenimente le cumpar de acolo pentru ca au un design pe gustul meu. Ultima pe care am cumparat-o a fost cea pentru Revelion- cu maneca lunga si sclipici. Obisnuiesc sa cumpar si incaltaminte cu toc sau cu diferite aplicatii cum sunt pantofii roz. 

Ce marime aleg?
La rochii aleg marimea 10UK si corespund la un S zic eu desi pe site scrie ca merg la 38. Daca materialul este elastic aleg marimea 8UK. La incaltaminte aleg intotdeauna marimea mea- 38 sau 5UK.

De unde vin produsele?
Produsele vin din UK, prin curier, direct acasa. Transportul standard costa 6.95 lire. 

In cat timp vine comanda?
Mie imi ajung cam in doua saptamani, maximum si nu am avut niciodata probleme cu comenzile. 

TIPS: Pe site mai este o sectiune OUTLET - AICI, unde gasiti o gramada de produse reduse chiar si 70%. 











4. CHOIES

De pe Choies.com comand constant de vreo 3 ani si nu am fost dezamagita niciodata. Am comandat de toate, de la incaltaminte, bijuterii, haine, ochelari de soare si chiar pensule de machiaj.
Preturile variaza destul de mult, fiind produse si mai ieftine dar si produse mai scumpe.

Calitatea produselor este diferita, insa eu intotdeauna ma uit la specificatiile produselor unde scrie absolut orice detaliu: materialul din care este confectionat, daca este elastic sau nu, dimensiunile in centimetri pentru fiecare marime si croiala( cu talie inalta, talie medie, etc). S-a intamplat sa primesc produse care aratau mai bine in realitate decat in poze si nu-mi amintesc sa fi primit produse care in poze erau diferite de realitate.

Ce marime aleg?
Ma uit de fiecare data la SIZE GUIDE si la dimensiunile in cm. Nu iau niciodata marimea mea obisnuita fara sa ma uit la specificatii. S-a intamplat ca la dimensiunile mele sa fie potrivita marimea L desi eu in mod obisnuit port S. Marimea o aleg si in functie de materialul din care sunt confectionate produsele.

De unde vin produsele? 
Produsele vin din Hong Kong dar s-a intamplat sa le primesc si din Olanda. Nu stiu in functie de ce depinde.

In cat timp vine comanda?
Comanda vine in 2-3 saptamani, in functie de perioada in care comandati. Daca este o perioada aglomerata, cum sunt sarbatorile, s-a intamplat sa imi ajunga si intr-o luna comanda. Am primit produsele atat la posta vamala cat si prin curier.

TIPS: Sa va uitati intodeauna daca alte cliente au postat poze cu produsele comandate ca sa va faceti o idee cum arata in realitate. De asemenea, eu ma uit si pe contul lor de instagram la pozele in care au primit tag de la alte persoane care au mai comandat. Va fi mai usor sa va faceti o idee despre ceea ce comandati :)












5. CHICWISH

Daca va plac rochiile in nuante pudrate, dantela, puloverele nude cu detalii fine si fustele cu broderii sau plisate, pe chicwish.com gasiti cele mai feminine haine. Nu pot sa spun ca am preferinte si comand doar rochii, pentru ca in ultima vreme am comandat mai mult pulovere, cardigane si camasi. Calitatea produselor este peste medie iar produsele arata exact ca in poze.

Ce marime aleg?
Eu aleg marimea pe care o port in mod obisnuit, adica S sau M, dar in functie de modelul produsului, daca nu sunt sigura, verific si dimensiunile in centimentri. Nu mi s-a intamplat niciodata ca marimea sa nu corespunda.

De unde vin produsele?
Ei au sediul in China si San Francisco dar au puncte de depozitare si in Europa. Eu am primit ultimele coletele din UK, prin curier, direct la usa.

In cat timp vine comanda?
Comenzile vin cam in 2-3 saptamani. Acum de exemplu fiin Anul Nou Chinezesc, perioada de livrare a produselor se va prelungi.

TIPS: Au mereu pe site o sectiune cu reduceri- AICI si gasiti haine de sezon la super preturi.








6. UNICONF Lenjerie 

Cand spun CONFORT cu siguranta ajung pe uniconflenjerie.ro pentru ca am gasit mereu exact acele produse care ma fac sa ma simt cel mai confortabil. In ceea ce priveste lenjeria de corp, pijamalele sau echipamentul de sala, aleg articole din bumbac care sa imi creeze confortul de care am nevoie.
Prima comanda de pe Uniconf a fost o pijama pe care o am si acum si este una dintre cele mai comode pijamale pe care le am. Am fost super entuziasmata si de atunci am mai pus comenzi. Pentru ca imi doream sa inlocuiesc maiourile clasice pe care le port pe sub haine iarna, ca sa-mi tina de cald, am optat pentru body-uri.

Mi-am comandat chiar si echipament pentru sala de care sunt super multumita. Body-urile negre din bumbac si maiourile le-am integrat si in tinute de zi cu zi iar rezultatul mi-a placut mai mult decat ma asteptam.

Ce marime aleg?
Aleg marimea mea obisnuita, atat la lenjeria de corp cat si la pijamale sau produsele pentru sport.

De unde vin produsele?
Produsele sunt fabricate in Romania si vin din Zalau, unde au sediul de productie.

In cat timp vine comanda?
Fiind un shop online din Romania, produsele ajung in maxim 3 zile lucratoare iar transportul se face prin curier. La comenzile cu o valoare mai mare de 99 lei, transportul este GRATUIT. Daca comanda este mai mica, transportul este 12,99lei.

TIPS: Pe site, gasiti si lenjerie special creata pentru gravide si proaspete mamici- AICI. Acest tip de lenjerie vine in ajutorul femeilor, cum ar fi sutienele special create pentru alaptat, pentru a le usura practic "munca". Ce-mi place si mai mult, este faptul ca exista in dreptul fiecarui model, un calculator care va va ajuta sa gasiti exact marimea care vi se potriveste.









7. ZOEVA COSMETICS 

Cele mai bune pensule pe care le in trusa mea cu cosmetice sunt de departe acestea de la zoevacosmetics.com
Inainte sa le comand am cautat cateva pareri despre ele si m-au convins. Le-am comandat fara sa stau pe ganduri. Recunosc ca mi-a placut mult si modul de prezentare, felul in care arata si faptul ca nu sunt ca toate pensulele. Au un design de lux, sunt foarte bine lucrate si de cand le am nu le-au cazut nici macar un fir de par desi le spal si le dezinfectez regulat.

Eu am ales setul de 8 pensule - Rose Golden Luxury Set vol.I de care sunt extrem de multumita.
Daca tot am ajuns la ei pe site, am mai cumparat si cateva cosmetice.
Incep cu paleta de farduri SMOKY de care nu ma mai despart de cand o am. O iau cu mine PESTE TOT si o folosesc atat pentru machiajele de zi cu zi, cat si pentru machiajele mai intense, de seara. Imi place ca are atat nuante mate, cat si nuante usor sidefate, deci este exact ce are nevoie o femeie pentru un machiaj reusit.

Am mai comandat si un kit care se numeste Black Box si contine: 1 creion negru pentru ochi care are o textura mai moale si poate fi folosit si ca baza pentru fardul negru, 1 creion cu o textura mai groasa si foarte rezistent, un tus clasic de ochi cu pensula si un tus tip carioca.  Cu un asemenea kit nu ai cum sa nu trasezi perfect codita la ochi. Unul dintre cele 4 creioane cu siguranta te va ajuta.

De unde vin produsele?
Produsele vin din Germania iar eu le-am primit prin curier iar transportul costa 4,50 euro. Plata se face cu cardul cand plasati comanda,


In timp vine comanda?
Comanda mi-a ajuns intr-o saptamana, maxim doua daca bine imi amintesc. Nu mai retin exact pentru ca comandat anul trecut. Oricum, nu a durat mult.

TIPS: Pe site exista o sectiune denumita TUTORIALS-AICI unde puteti vedea cum arata produsele in diferite tipuri de machiaj si pe diferite tipuri de ten. Astfel va puteti imagina cum ar arata ele pe tenul vostru. Pe mine ma ajuta mult si caut mereu poze si tutoriale facute de alte persoane pentru a-mi face o idee despre produse.

Daca aveti si alte intrebari despre aceste site-uri sau despre altele pe care nu le-am mentionat, va rog sa mi le lasati in casuta de comentarii si am sa va raspund cu drag.

Apropo, sunt curioasa voi de pe ce site-uri faceti cumparaturi? Vreau sa stiu si eu "noi destinatii" de shopping online. :)

Va pup,
Sandra























SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. Din toate aceste magazine am cumparat doar de la Choies. Imi plac hainele de la Asos, dar de obicei prefer sa cumpar online de mai aproape, adica magazine nord-americane, ca sa nu platesc taxe de transport si vama asa de mari.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Poate ne dai si noua niste tips-uri sau ne spui ce magazine online recomanzi :) pupici

      Delete
  2. Foarte fain articolul! Nu am cumparat de pe site-urile mentionate de tine, insa le cunosc si au produse misto!
    Cat despre pensulele Zoeva...pe toate le vreau si nimic altceva :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur ca iti place! Perfeeeect de acord cu pensulele Zoeva <3 te pup

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.