Cum ma mentin in forma si alung celulita chiar si iarna

4 comments











Am planuri mari! Cum adica planuri mari? Pai nu e inceput de an si ne facem planuri, rezolutii, ce n-am facut si vrem sa facem si de cand incepem? De luni merg la sala. Si acum pe bune ca de luni merg la sala. Echipamentul este pregatit, eu am energie si abia astept sa imi reintru in ritm. De multe ori ma gandesc ca tot ce am muncit in lunile de mers la sala, s-a dus pe apa sambetei in timpul cand am lenevit, in care nu am facut sport si nu m-am miscat. 

Niciodata nu am fost slaba, adica nu am acel tip de silueta care sa poata sa fie slaba, asa cum sunt siluetele androgine sau fetele alea norocoase care mananca tot ce isi doresc si nu se ingrasa. In ciuda acestui fapt, trebuie sa recunosc ca si eu mananc tot felul de prostii dar la mine se vede si daca mananc si daca nu mananc.  Drept este ca nu exista o regula care spune ca daca esti si slaba ai forme de invidiat sau nu ai celulita. 

Ma bucura un lucru: am descoperit ca un stil de viata sanatos si o silueta frumoasa si armonioasa nu inseamna sa ma infometez, sa iau tot felul de suplimente sau sa merg doar la sala si apoi sa devorez tot ce gasesc in frigider. Pe langa toate astea, masajul face parte din rutina mea de ingrijire. 

Mereu ma gandesc ca masajul "se face vinovat" pentru faptul ca si in plina iarna celulita nu si-a facut atat de tare prezenta si ca este mult mai usor sa imi intretin silueta constant, decat sa o aduc dintr-o extrema in alta.Pe principiul ca iarna sa lenevim iar vara sa ne stresam ca nu stim cum sa scapam de celulita. 

Eu merg la masaj anticelulitic la Biosenses Healthcare Center  de vreo 3 ani, in fiecare saptamana de doua ori dar recunosc ca in ultima vreme nu am mai ajuns nici acolo insa faptul ca am facut din asta un stil de viata se vede si se simte.  Rezultatele sunt pe termen lung si toata lumea stie ca o super silueta pregatita pentru vara se "construieste" iarna :) Cine zice ca masajul nu are niciun efect, acum pot sa il contrazic oricand pentru ca am testat pe pielea mea. 

Pe langa sport, masaj si o alimentatie sanatoasa mai am cateva tips-uri pentru voi:

  • inlocuiti bauturile dulci, carbogazoase cu apa sau apa cu lamaie 
  • renuntati la lift si urcati scarile pe jos
  • faceti macar o data pe an o cura de detoxifiere bazata pe sucuri din fructe si legume presate la rece
  • daca seara vi se face foame si nu mai puteti, nu alegeti ceva dulce. Eu fie beau un pahar de apa, fie mananc cateva linguri de branza proaspata, degresata
  • nu incercati sa slabiti brusc si agresiv, organismul se va autosesiza iar reactiile negative vor aparea ca un bumerang
  • daca nu aveti timp sa faceti sport, incercati sa ajungeti la un masaj, macar de relaxare, pentru a va pune sangele in miscare :) 
Dincolo de aspectul fizic, exterior, este important si cum se simte corpul nostru pentru ca efectele tratamentelor de ingrijire sa fie maxime. Cred in continuare ca terapiile clasice precum masajul anticelulitic, terapeutic, de relaxare, sportiv sau de care o fi el, va fi intotdeauna mai sanatos pe termen lung decat orice terapie cu efecte magice peste noapte sau in cateva ore. 

Va mai spun din propria experienta ca ma durea teribil spatele intr-o perioada si asta datorita pozitiei incorecte a intregului corp in timpul petrecut in fata laptopului. M-am lasat pe mana specialistelor, cum s-ar zice, si am mers la cateva sedinte de masaj terapeutic si de relaxare si mi-am aplicat niste benzi care va zic drept, sunt INCREDIBILE.  
Nu mi-am imaginat vreodata ca niste benzi aplicate pe spate, evident ca dupa anumite tehnici, vor lua orice durere in cateva zile.  Cel mai bine e sa te convingi pe pielea ta de orice terapie, ca mai apoi sa poti aprecia ceea ce ti se potriveste  si functioneaza cel mai bine pentru corpul tau. 

Ca tot vorbim despre inceputul de an, sport si masaj,  eu mi-am propus sa ajung si la fitness terapeutic tot la Biosenses si va dau un pont si voua: la orice abonament de masaj achizitionat, beneficiati de 5 sedinte de fitness terapeutic la pretul de 150 lei. Cool, nu? 

Despre serviciile si noutatile Biosenses puteti afla si pe pagina lor de Facebook: Biosenses Healthcare Center














SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. You look awesome in every pics!

    www.bstylevoyage.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. de luni ajung si eu la sala. :) Abonamentul e platit, trebuie doar sa imi intru si eu in ritm. :) Ma bucur ca ai vorbit mai multe despre masaj si astfel m-ai incurajat si pe mine in acest sens. O sa incep cu exercitiile fizice si ulterior o sa merg si eu la masaj.
    pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Yeyyy! de luni la sala cu noi! Daaa, chiar se vad rezultatele si se mentin :D te pup

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.