In seara de Revelion port sandale sau cizme?

1 comment






Mai sunt cateva ore pana vom incheia inca un an din viata noastra. Am alergat dintr-o parte in alta, am plans si am ras, a fost usor si greu insa pe fiecare dintre noi sfarsitul anului ne gaseste pe ganduri. Rezolutiile pentru anul ce va urma, ce am realizat in anul ce tocmai se incheie, ce ne-am fi dorit sa realizam si nu s-a intamplat sau poate nu am facut noi suficiente eforturi pentru a ne indeplini visul sau dorintele. 

Daca stau sa fac o lista cu realizarile anului ce tocmai a trecut, imi dau seama ca mi-as fi dorit ca lista sa fie mai lunga. Am invatat mult din lucrurile bune dar si din greselile pe care le-am facut si imi doresc sa fiu mai buna in urmatorul an.
Unii savureaza un vin bun la ora asta, altii muncesc, multi rad si sunt fericiti, altii sunt plini de ganduri sau nu au de ce sa fie bucurosi. Fiecare dintre noi se bucura de ceea ce viata ii ofera si pretuieste clipa.
Cred ca cel mai frumos dar pe care anul ce se incheie mi l-a oferit este acela de a fi sanatoasa si de a ma bucura de familie, de oamenii dragi si toti cei pe care ii am alaturi.

In goana noastra dupa fericire, in agitatia ultimelor ore din 2016, vreau sa va urez numai ganduri bune, sa va bucurati de clipe si sa intrati in 2017 cu inima deschisa si sufletul plin de lucruri marunte dar care conteaza enorm. 

Apropo, gagicile se pregatesc de petrecere, unele aleg cele mai sofisticate rochii, altele petrec seara in cel mai pufos pulover din garderoba si intr-o pereche de jeansi clasici. Nici nu mai conteaza ce porti atata vreme cat te simti bine in pielea ta. 

Rochia neagra, cu maneca lunga si sclipici aplicat este cea mai noua achizitie din garderoba mea. Am stat pe ganduri daca sa o port cu o pereche de sandale, insa pana la urma am ales cizmele lungi, peste genunchi. 

Hai va pup si va urez un An Nou plin de zambete! 









Apropo, Opera Nationala din Cluj este absolut spectaculos decorata si asta se datoreaza celor de la Avenue des Roses


Outfit:

Over the knee boots// similar HEREHERE



SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.