Capa neagra - piesa care inlocuieste sacoul clasic

Leave a Comment





Jeansii ca jeansii, ca pe astia ii am de mai bine de doi ani si stiti cat imi plac dar astazi este vorba despre negru si despre faptul ca nu-mi mai vine sa ma descalt de botinele astea. Oare numai mie mi se intampla ca atunci cand gasesc o pereche de botine super comode sau o pereche de jeansi, sa le port la infinit pana ma satur de ele si le uit prin cutie pe undeva?!

Botinele Saint de la Kurt Geiger sunt pe buna dreptate cea mai purtata pereche de incaltaminte din garderoba mea, in ultima luna. Sunt din piele si sunt super comode, plus ca sunt negre si se potrivesc la absolut orice.  Am ales jeansii, again & again si capa neagra cu care am inlocuit sacoul clasic. Imi place ca o pot purta atat in tinute lejere cat si cu o rochie mai office sau chiar eleganta. Apropo, acum o gasiti si la reducere. 

Nu prea am mai purtat choker in ultima vreme pentru ca este acel accesoriu de care lumea a abuzat, la propriu. Totusi, de data aceasta am ales unul metalic, rigid care mi s-a parut ca se potriveste cu tinuta mea simpla. 

P.S. Nu uitati ca ma gasiti si pe YouTube: Sandra Bendre 
Subscribe pentru ca pregatesc un super giveaway pentru voi <3 nbsp="" p="">






Outfit:

Jeans// Choies
Ankle Boots// Kurt Geiger - HERE
Top// C&A 
Choker// Primark 





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.