Vin fiert, palton calduros si voie buna

2 comments








In cautare de gogosi pufoase, mega bune si cu oreo, gasit vin fiert si manute inghetate. Ha ha! Ce doamne, doar asa e iarna, mai inghetam la poze, ne mai incalzim cu un vin fiert si ne umplem cu energie. Am ajuns si la Street Food Festival si desi imi doream sa mananc un burger sau ceva "porcos" m-am limitat la o cana de vin fiert superrrr bunaaaa: vin, portocale, rozmarin si scortisoara. Nu trebuie ratat, pe cuvant!

Nu-mi place sa ma imbrac gros, nu am haine groase si parca nu ma pot misca asa infofolita. Am gasit un palton verde in carouri, cautam de multa vreme un palton in nuantele astea si mai ales de lungimea asta. Vorba lu bunicu-meu, sa nu tot fiu cu salele pe-afara :)) Stiti despre ce vorbesc, nu?

Noroc cu el, ca mi-a tinut de cald si pe langa asta arata si super bine.
Bluza gri cu maneci supradimensionate este cea mai faina bluza care a aterizat in garderoba mea in ultima vreme, impreuna cu cea bej.  Pentru ca este cu spatele gol, eu am purtat-o cu un maiou alb, pe corp, dar puteti la fel de bine sa o luati cu inca o bluza sau chiar cu un body din bumbac.

Ce-mi lipsea? Caciulaaaaa! Desi o aveam in masina, am uitat complet sa o iau pentru ca m-am grabit sa ajung la programarea de la pedichiura, inainte de vinul fiert si intalnirea cu Grama, nu cu vinul Gramma, ci cu Ioanaaaa.

Pana una alta, mai am de cumparat cadouri, asa ca profit de weekendul asta :)

Ne vedem pe Snapchat, Instagram si Youtube: ma gasiti cu @ sandrabendre peste tot








Outfit:

Coat// Choies - HERE
Sweatshirt//Choies - HERE
Jeans//Zara
Ankle Boots//Asos
Bag// Dior vintage 






SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. Ce dragut este paltonul, si eu vreau ceva mai lung si nu am gasit prin magazine.

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.