3 lucruri pe care ador sa le fac in Pijama

1 comment




Yaaay! Motiv de party ca maine e vineri si incepe weekend-ul. Unii asteapta weekend-ul incepand de luni pentru ca e pe buna dreptate motiv de relaxare si lenevit. Ce spuneti sa incepem weekend-ul de astazi?

Eu am dat startul la relaxare si mi-am petrecut toata ziua in pijamale. Nu stiu daca e vremea de vina, atmosfera apropierii sarbatorilor sau pur si simplu faptul ca maine e vineri si toata lumea isi face planuri de iesit: la munte, la o cina cu prietenii sau poate o petrecere in pijamale ori un city break cu cei dragi. 
Ceea ce purtam reflecta starea noastra de spirit de cele mai multe ori. Cel putin eu atunci cand sunt plina de energie si cu buna dispozitie port tocuri sau fuste iar cand sunt in mood de relaxare aleg hoodie-urile supradimensionate, body-uri din bumbac lejere si jeansi. 

Sa trecem la subiect. Cum ce subiect? RELAXARE!

Astazi am lenevit toata ziua in pijamale si seara m-a gasit tot asa, aici pe blog, cu voi.
Sa va spun 3 lucruri pe care ador sa le fac in pijama si nimic nu se compara cu senzatia de confort si relaxare pe care o am cand stiu ca nici macar nu trebuie sa ma machiez sau sa-mi fac parul:

  • diminetile cele mai frumoase sunt cele in care nu-mi pun alarma sa sune sau daca suna, sa fie va rog pentru a ajunge intr-o vacanta :)) Imi fac o ciocolata calda si mai stau vreo o ora in pat. Cred ca e cea mai faina senzatie- mic dejun in pat.
  • ador sa rasfoiesc reviste sau sa citesc imbracata in pijama. Ultima data cand am fost la Oradea am lenevit impreuna cu mama mea in fata semineului, imbracata in noua pijama imbulinata de la Uniconf pe care am ales-o deoarece este din bumbac si e cu buuuliiiineeeee. Am gasit o carte despre istoria orasului Oradea care m-a captivat, mai ales ca era cu ilustratii si uitai cum trecea timpul, rasfoind-o. 
  • voi mai scrieti scrisori Mosului? Eu m-am pus pe treaba ca am o lista consistenta si vreau sa ma asigur ca nu-mi scapa ceva :)) Mosule, imi doresc cel mai tare zambete si ambitie dar te rog sa nu uiti nici de aparatul foto pe care mi-l doresc supeeeer tare. 

As putea face o lista intreaga cu lucruri pe care imi place sa le fac dimineata sau pur si simplu lenevind imbracata in pijama. 
Mi s-a facut pofta de vin fiert, sa inceapa weekend-ul de astazi, zic. 












SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Pijamaua e tinuta mea preferataaaaa <3
    Stiu ce spui despre mic dejun in pat, e cel mai divin lucru :))
    Pozele sunt foarte dreamy <3
    Sa-ti aduca mosul tot ce i-ai scris pe lista. Pupici :*

    http://fashionsofa.net

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.