Winter Wonderland

2 comments




Daca toate zilele de luni ar fi asa, saptamana ar incepe altfel. De fapt, sta in puterea noastra sa transform o zi banala intr-una plina de amintiri frumoase.

Luni dimineata am dormt mai mult ca de obicei si era trecut de 11.00 cand am decis cu Ioana sa facem o plimbare la Parcul cu caprioare de langa Cluj. Era destul de tarziu dar am zis ca trebuie sa ajungem mai ales ca a fost o zi cu soare si vreme perfecta pentru plimbare. Temperaturile nu au fost foarte prietenoase, e drept ca nici noi nu eram prea imbracate de tavalit prin zapada dar a meritat.

Drumul pana la Parcul "Moara de Vant" a trecut repede, am ras si am savurat fiecare kilometru parcurs. Trebuie sa va spun ca e un loc absolut superb unde va puteti relaxa in voia printre animale cum ar fi mufonii, caprioarele, porci vietnamezi si alte animalute. Ajunse acolo am luat cate o galetusa cu mancare pentru animale si am luat-o la pas pana am ajuns la tarcul caprioarelor. Nu va puteti imagina ce senzatie de fericire am avut cand tineam palma deschisa si veneau si mancau din palma mea. Exact ca in desenele animate! Sunt blande si pofticioase, prietenoase si jucause siiii adora mancarea :)

Mi-au inghetat picioarele, la propriu dar peisajul fantastic si apusul de poveste m-au umplut cu energia pozitiva si m-au relaxat.

Abia astept sa ma reintorc. 














 Shop my outfit:

Cardigan


Jeans


Sweaters



Watches



Boots




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.