C&A Collection Room SS17 si ce-am facut la Bucuresti

Leave a Comment






Cu gandul la vara, m-am asezat in pat sa va scriu despre cum a fost la Bucuresti,  ce-mi place cel mai mult din Colectia Primavara/Vara 2017 de la C&A dar si cand apare colectia in magazine. 

Stiti deja ca miercuri a avut loc la Bucuresti, oficial, lansarea Colectiei C&A pentru sezonul urmator care pe mine m-a cucerit si m-a facut sa imi doresc si mai tare sa vina vara sau macar primavara. 
Intai de toate, trebuie sa va spun ca locatia a fost dragoste la prima vedere si imi venea sa ma pozez peste tot, in fiecare coltisor, sa fac flatlay-uri cu mine pe jos si mai mult de atat, s-a potrivit perfeeeect cu colectia. 

Tema evenimentului fiind "Style Bazaar by C&A", cromatica colectiei, peretii din sticla ai incaperii si gresia cu motive in nuante de albastru, au creat cadrul perfect pentru a pune in evidente fiecare piesa din colectie si va zic drept ca am stat vreo 4 ore acolo si n-as mai fi plecat. 

Trebuie sa incep cu jachetele, pentru ca ele sunt preferatele mele din colectie. Fie ca vorbim despre cele din denim, cu broderie florala sau cele bomber cu diferite mesaje, eu ma declar fan jachete si abia astept sa ajunga in magazine. Mi-au placut mult si bustierele crosetate dar si broderiile de pe diferite piese basic care s-au transformat usor in piese statement. 

Nu a lipsit nici catifeaua si psssssst, am gasit o pereche de pantaloni si o rochie din catifea roz pudrat care sunt pe lista mea de MUST HAVE. Imprimeurile de tip patchwork si dantela crosetata vor condimenta multe piese din colectia destinata sezonului cald. Asa ca, gagici, pregatiti-va de o vara in style. 

Atmosfera a fost una relaxata, m-am bucurat sa le revad pe fetele din Bucuresti si sa stam la povesti. Ahhhh cum era sa uit sa va spun cat am mancat! Au fost atat de multe bunatati incat aproape ca am mancat incontinuu. 

Una peste alta, va zic drept ca as fi luat cateva piese cu mine, direct de acolo dar mai am putina rabdare pentru ca pe 3 Martie Colectia ajunge in magazinele C&A din tara si o sa ma pot bucura de tot ce am vazut la eveniment. 

Gata, fug sa-mi fac un ceai si astept cuminte primavara. 



















M-am bucurat de orele libere pe care le-am avut si m-am vazut cu fetele la o cafea, am ras si am povestit, am ajuns si la mall si am concluzionat again: tot la Cluj e mai fain :) 
Imi place Bucurestiul, sa vin sa stau cateva zile, dar cand ajung in trafic si toata lumea claxoneaza, gesticuleaza si se agita de parca ar fi sfarsitul lumii, imi dau seama ca mi se potriveste mai bine Clujul. Desi, never say never cum se zice! 








SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.