Ieri m-a facut fericita...

Leave a Comment





N-aveam in plan sa ies ieri din casa dar m-am trezit, am lenevit pe aici si mi-am facut o cafea cu pudra de maca, noua reteta :)
Soarele de afara si faptul ca m-a sunat Ioana sa iesim din casa mi-a mai dat energie. M-am imbracat fara sa ma gandesc cu ce si fara sa am niciun plan. Pur si simplu mi-am luat cele mai comode haine din garderoba si parca starea mea de spirit a votat pentru ROZ. Rozul asta pudrat este pasiunea mea din ultima vreme. 

Lalele au fost senzatia zilei, si la propriu si la figurat. Au facut senzatie pentru mine, deoarece m-au facut sa ma simt bine, m-au facut sa zambesc si mi-au dat o doza in plus de buna dispozitie. Si au facut senzatie pentru ca le-am purtat pe postat de accesoriu, adica le-am pus in geanta exact asa cum vedeti si le-am luat cu mine peste tot.  

Nu stiu voi cum sunteti sau la ce "metode" si "trucuri" de a va face fericite apelati, insa eu atunci cand primesc sau imi cumpar flori ma simt mult bine si imi dau asa o buna dispozitie care ma face sa radiez chiar daca nu am cea mai buna zi din viata mea. 

Asa ca, ieri m-a facut fericita acest "accesoriu" natural, lalele roz care culmea, s-au potrivit perfect cu tinuta si cu tenisii roz cu perle

Va indemn sa faceti si voi lucruri si gesturi marunte care va pot face ziua mai frumoasa si va aduc buna dispozitie si zambet pe chip. 








Outfit:

Beanie// Zara
Coat//Missguided
Jeans//Zara
Sweatshirt// Zara






SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.