Ce trebuie sa ai neaparat in garderoba primavara aceasta

2 comments




V-am zis eu ca m-am dat pe roz in ultima vreme, da rau, nu asa oricum :)) Ma tot gandeam zilele trecute ca nu imi placea deloc rozul, ca nu ma imaginam purtand roz si mai ales nu-mi trecea prin cap ca o sa am atatea piese roz in garderoba. Da chiar imi place rau, a se putea observa cu ochiul liber, va rog!

E clar ca nu mai am rabdare pana vine primavara si vremea frumoasa, asa ca am zis sa aduc eu putina culoare si sa imi inveselesc ziua cu o tinuta "delicioasa".
Da stiu, mai am un palton roz, da' nu-i chiar asa, promit! Nu-i fix, fix asa :) Asa ma consolez eu cand mai cumpar ceva aproape la fel doar ca rozul nu-i chiar asa roz, ca-i mai mov cumva spre roz. 

Asa a aterizat si paltonul acesta roz in garderoba mea si acum o sa va mai innebunesc putin cu el ca e prea frumos, cat mai tine frigul, ca apoi incep cu alte rozuri. Mi-a placut culoarea din prima clipa si mi-a mai placut faptul ca are doua randuri de nasturi si arata bine si cand il port incheiat. Lungimea si modelul se potrivesc aproape oricarui tip de silueta. 

Geanta mi-a facut cu ochiul de cand am vazut-o prima data pe site si astazi mi-am cumparat-o si pe galben. Abia astept sa o vedeti intr-o tinuta. Gentile cu barete accesorizate sunt MUST HAVE sezonul acesta. Cu cat mai multe accesorii, brose, bijuterii, paiete, strasuri sau broderii, cu atat mai bine. 

Sezonul de primavara-vara 2017 pune focusul pe detalii, asa ca vom regasi atentia orientata spre detalii si in ceea ce priveste gentile, pantofii si celelalte accesorii. 

Asadar, primavara aceasta trebuie sa ai neaparat in garderoba un item roz sau intr-o culoare care te face sa radiezi si iti da energie si cel putin o geanta cu bareta accesorizata, poti chiar sa iti personalizezi o geanta de care te-ai plictisit. 






Abia am asteptat sa merg la manichiura si aveam in minte de acasa cum voiam sa imi arate unghiile la final. Asa se intampla mereu insa cand ajung la Nail Art Exclusive Studio imi e imposibil sa nu ma razgandesc pentru ca aproape de fiecare data au o colectie noua sau daca nu, macar cateva culori noi.

De unghiile mele a avut grija Oana Hagau si chiar povesteam ca noua ne-a placut amandurora geometria in liceu :)) Asa ca, ne-am gasit! Va imaginati ca nu avea cum sa nu iasa o manichiura in tendintele sezonului primavara-vara 2017, adica o nuanta de roz natural, care lasa sa se vada usor unghia naturala, plus un model geometric cu alb- PERFECT! 







Outfit:

Bag// Zara
Hoodie// Bershka
Jeans// Zara
Shoes// Zara







SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. Super finuta si frumoasa, ca de obicei! Ce marime e paltonasul?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mersi mult! Ma bucur ca iti place :) este marimea M dar are un croi mai lejer :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.