Denim MANIA: Mom jeans si jacheta din denim

Leave a Comment





Nu m-as fi gandit niciodata ca o sa-mi placa o tinuta ALL DENIM sau una cu doua piese din denim, ca si cea de astazi, si mai ales din denim de culori si texturi diferite. De aceea mereu spun: "Sa nu spui niciodata, niciodata!" si chiar cred in asta.   

De data aceasta am purtat o pereche de mom jeans pe negru, de altfel si singura pereche de mom jeans din garderoba mea, cu jacheta din denim cumparata de la raionul pentru barbati, pe care ati tot vazut-o. Mi se pare o piesa foarte versatila si arata bine cu ORICE.  Abia astept sa vina caldura sa o pot purta cu rochii vaporoase si cu bocanci, sandale sau chiar saboti, ca e o adevarata nebunie cu sabotii astia. 
Apropo de saboti, pe acestia i-am gasit la un super mega pret la H&M si i-am cumparat fara sa stau pe ganduri. In ultima vreme am gasit multe articole de primavara in magazine si promit sa vi le arat intr-un HAUL, pe youtube. 

Am adaugat culoare tinutei cu geanta Kurt Geiger cu print floral, in culori vii, care e accesoriul perfect pentru primavara aceasta. Este dintr-un material textil texturat iar bareta ajustabila o face sa fie foarte comoda.  

Daca tot vorbim despre culoare si print-uri de primavara, ceasul NORTH cu un design minimalist, l-am gasit pe timepieces.ro  iar bratara lui cu motive indiene m-a dus cu gandul la o vacanta la mare sau un city break prin Florenta, vara, caldura si tinute colorate.  Dar pana vine vara si caldura, l-am luat cu mine peste tot de cand il am :) 














Outfit:

Jacket//C&A
Blazer//Zara
Tshirt// H&M
Jeans// Zara
Mules// H&M




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.