Corsetul - piesa Must Have a acestui sezon

Leave a Comment





Au trecut cateva zile bune de cand am fost la Oradea si cu ocazia asta am ajuns si in Atelierul Laurei Ciobanu. Mi-am propus asta de fiecare data insa am fost tot pe fuga si timpul parca a zburat astfel ca am reusit abia acum sa ajung in "noua ei casa". 

Trebuie sa recunosc ca a fost o dimineata relaxanta, care m-a umplut cu energie pozitiva iar timpul petrecut in compania Laurei si printre minunatiile create de ea, trece atat de repede incat s-a racit si ceaiul, venea urmatoarea clienta iar noi nu ne mai terminam povestile :) 

E imposibil sa ajungi in atelierul Laurei si sa nu pleci acasa cu vreo creatie migalos lucrata. Asa mi s-a intamplat si mie cand am vazut minunatia asta de corset. Pe mine personal detaliile lucrurilor ma cuceresc si asta se intampla si in cazul hainelor. 

Stiti deja ca sezonul acesta corsetul este una dintre piesele de rezistenta din garderoba si cu siguranta le vom regasi recreate din materiale diferite, cu print-uri diferite si tot felul de aplicatii. Corsetul din dantela D&G cu motive florale este cel mai frumos si feminin corset pe care il puteam avea in garderoba, mai ales in sezonul in care corestul este o piesa MUST HAVE. Mi l-am imaginat din prima clipa in tinute mai lejere si abia apoi in tinute  elegante si foarte feminine. 

De data aceasta l-am purtat cu o camasa alba, masculina, jeansi boyfriend si o pereche de pantofi cu brose aplicate. Casa Boema a fost locatia ideala pentru a savura un cappuccino si a pierde vremea cu soarele pe cerdac, povesti si zambete.

Creatiile Laurei le puteti gasi aici: Laura Ciobanu Atelie Moda si Creatie







Outfit:

Shirt// H&M
Jeans//H&M





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.