O tinuta relaxata cu piese pe care oricine le are in garderoba

3 comments




E clar ca daca ar fi dupa mine mi-ar placea sa port jeansi zi de zi. Ma simt cel mai confortabil in jeansi. E drept ca gasesc greu jeansi care sa imi placa, care sa se aseze pe silueta mea asa cum imi place si care sa fie si confortabili. Pe acestia, culmea, i-am cumparat online si cred ca ii am de aproape 2 ani. Nu-mi vine sa cred cat de bine s-au pastrat in timp si inca imi plac mult. De fapt, asa se intampla mereu atunci cand gasesc o pereche de jeansi, o jacheta sau orice piesa vestimentara care imi place mult, o port pana se plictiseste si lumea de ea :)) 

Sunt anumite modele de jeansi care desi imi plac foarte tare, nu ma avantajeaza, cum sunt de exemplu mom jeans- acei blugi care au talia inalta si un croi usor relaxat. Exact asa cum purtau mamele noastre in anii '90. Imi plac foarte tare si caut de multa vreme o pereche care sa-mi vina bine, inca nu i-am gasit. Daca aveti ponturi, le astept. 

Bluza gri cu maneca lunga este dintr-un material moale si fin iar modelul basic cu maneci evazate mi-a placut mult. Am purtat-o cu o pereche de botine western din piele, care sunt extrem de comode. Tocul mic si gros este pe cat de chic, pe atat de comod dar si in tendinte sezonul acesta. 





 Outfit:

Blouse//Choies - HERE
Choker// Primark
Jeans//Choies






SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.