Tinuta de luni sau confortul de luni

Leave a Comment






Imi plac mult cardiganele supradimensionate si aleg sa inlocuiesc gecile incomode cu un gardigan moale si calduros. Acesta imi place in mod special datorita lungimii si a faptului ca are manecile clopot dar mai ales pentru ca este un mix alb-negru.  De fapt all black a fost toata tinuta mea de astazi iar pantalonii din piele v-am tot spus ca sunt preferatii mei in sezonul rece. Recunosc ca de multe ori abuzez de ei si ii port cu orice piesa vestimentara.

Imi era dor sa port tocuri pentru ca in vacante nu obisnuiesc sa imi iau incaltaminte cu toc in bagaj, stiu ca nu o port niciodata :) Botinele negre cu detalii metalice sunt acel model de botine in care ai putea sa alergi la maraton, atat sunt de comode. Tocul gros si nu foarte inalt te indeamna sa le porti zi de zi.

In geanta asta de la C&A imi incap tot ce vreau, inclusiv incarcatorul de telefon, baterie externa, agenda, creme si rujuri dar si kit-ul de periaj pentru super-zambet.  Apropo, sunt tare incantata ca parul meu a crescut vizibil desi am plans o luna ca m-am tuns si nu m-am putut obisnui cu schimbarea, acum imi place tare mult :)











Outfit:

Hat// H&M
Cardigan// Chicwish - HERE
Top// C&A
Pants//Zara
Bag//C&A 



SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.