Am vazut in premiera Colectia C&A Primavara-Vara 2017 la Madrid

Leave a Comment








Cand imi fac bagajele in ultimul moment, cu cateva ore inainte de ora plecarii, imi iese cel mai bine. Ca stau eu de multe ori si le gandesc, le planuiesc si cand sunt la fata locului nu-mi mai place nimic :) De cele mai multe ori nu mai prea apuc sa dorm dar si daca adorm, ma trezesc intotdeauna inainte sa-mi sune alarma, asta e clar datorita entuziasmului ca plec, din nou. 

Saptamana trecut a fost un mix de toamna si vara, de Cluj-Bucuresti-Madrid, de elemente florale si culori puternice in miez de toamna, de fapt a fost despre press trip-ul C&A la Madrid unde am admirat in premiera Colectia Primavara-Vara 2017. 

Abia am asteptat sa ma bucur de temperaturile de vara din Madrid, sa savurez o paella ca la carte si un latte delicios pe o terasa in plina agitatie. Zborul de 4 ore a trecut mai repede decat credeam desi inainte cu o noapte am visat ca se prabuseste avionul si m-am trezit cam buimaca dar cu Grama langa mine n-aveam cum sa nu fiu cu gura pana la urechi( de ras, of course). 

 Pe buna dreptate ca parca era vara, stradutele si pietele erau pline de turisti, nu-ti mai venea sa te ridici si sa pleci de acolo. Orele au zburat, la propriu. Ne-am pregatit rapid, rapid insemnanad vreo 35 de minute pentru evenimentul C&A si ne-am indreptat spre Palacio de Cristal unde a avut loc evenimentul. 
Locatiile alese ma surprind de fiecare data. Au un aer fresh, un mix de stiluri, o poveste iar colectiile completeaza perfect decorul. 

Piesele Clockhouse si accesoriile au fost preferatele mele din Colectia Primavara-Vara 2017 dar recunosc ca m-au cucerit si detaliile fine si foarte feminine din colectia de lenjerie. Ca si pana acum, linia din denim a cucerit privirea multor bloggeri si editori prezenti la eveniment.  Iar pentru mine, mai nou, a fost de mare interes ci Colectia pentru barbati deoarece am inceput sa-mi cumpar piese si de la raionul dedicat barbatilor.

Geaca din denim pe care am purtat-o in ziua evenimentului, cat si geaca bomber cu broderie sunt cumparate de la departamentul pentru barbati. Asa ca daca sunteti in cautarea unor piese oversized si foarte cool, nu strica sa va uitati si la colectiile pentru barbati :)

Intregul eveniment a fost conceput ca un bazar iar cand am ajuns acolo am primit fiecare un cos de rafie in care am colectat diverse "lucrusoare" pe parcurs ce vedeam colectiile. Abia astept sa iau geanta cu mine intr-o vacanta, la soare.  Apropo de vacanta, costumele de baie si accesoriile pentru plaja din colectia C&A pentru vara urmatoare sunt foarte colorate, cu print-uri si detalii care te indeamna la vacanta chiar si in sezonul rece.

Au trecut atat de repede orele dar ma bucur ca am avut o zi intreaga la dispozitie sa luam la pas stradutele Madridului. Am fost o super gasca, trebuie sa recunosc: Emanuel Iuhas (C&A), Ioana Chisiu(blogger), Ioana Grama (blogger), Amir Dobos (stylist), Diana Colcer (Editor – in Chief Cosmopolitan Romania), Catalina Oprea (editor Femeia), Andreea Leta (fashion editor Marie Claire Romania) si Mirela Ujica (deputy editor Glamour Romania)

Abia astept sa vina vara viitoare, insa pana atunci ma bucur de piesele din colectia de toamna-iarna 2016 si am pus ochii pe cateva item-uri in tendinte. 














Trollerul BG Berlin e ideal pentru calatoriile mele de cateva zile. Pot sa iau cu mine exact ce am nevoie, este rigid asa ca pot sa pun si laptopul la cala si foarte usor. Faptul ca are o husa care il protjeaza impotriva zgarieturilor imi place si mai tare. 

L-am cumparat online de pe zipup.ro


Outfit:

Geaca// Clockhouse by C&A(raionul pentru barbati)
Tshirt// Zara
Pantaloni// Zara
Rucsac// Garkony - AICI



SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.