Am mers la o cafea intr-o tinuta nepotrivita. De acord?

2 comments





Mereu m-am intrebat dde ce femeile nu indraznesc sa poarte anumite piese vestimentare in diferite contexte tocmai pentru a iesi din zona lor de confort, piese vestimentare care altminteri le fac sa se simta speciale, feminine si altfel decat daca ar purta o tinuta banala. 

Exact, am ales rochia neagra din dantela pentru o iesire la restaurant. Am savurat o cafea si o salata, am stat la povesti cu prietena mea si nu am sarbatorit niciun moment special. M-am simtit feminina si eleganta iar dantela neagra, lungimea medie a rochiei si faptul ca are maneci, mi-au dat un plus de confort.  A fost o zi oarecare in care mi-am propus sa inlocuiesc jeansii clasici cu una dintre piesele basic pe care fiecare dintre noi trebuie sa le aiba in garderoba - Little Black Dress. 

Fiind destul de rece, am inlocuit sandalele cu o pereche de pantofi cu toc metalic, stilizat. Daca vrem sa mai reducem din nota eleganta a rochiei, putem adauga un choker din piele, o pereche de bocanci si o geaca din piele, purtata pe umeri. 

M-am simtit atat de bine sa port intr-o zi banala o tinuta altfel decat as fi purtat in mod obisnuit- o rochie neagra din dantela. E o tinuta nepotrivita? Nu a fost nepotrivit atata vreme cat m-am simtit in largul meu purtand acea rochie. Cu o rochie neagra este greu sa dam gres, insa purtata cu atitudine si la momentul potrivit, o putem transforma intr-o piesa spectaculoasa chiar prin simplitatea ei. 







Outfit:

Shoes// Primark




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.