Ten fresh, uniform si radiant cat ai spune Fresher Skin- RIMMEL London

1 comment





Fara sa vreau toamna ma gandesc la scoala, la perioada din liceu dar si la zilele cand eram studenta. Alarma sunt in fiecare dimineata dar nu mereu eram cea mai fericita sa ma trezesc cu noaptea-n cap. Am acordat mereu atentie tenului meu, pe langa tinutele pe care le purtam. Erau dimineti cand, e drept, nu aveam chef sa ma machiez dar in acelasi timp imi doream ca tenul meu sa arate uniform si sa radieze. La fel mi se intampla si acum, pacat ca acum nu mai sunt in liceu :)) As vrea eu!

Daca tot vorbim despre ten, cred ca tenul meu mixt si uneori gras, este cel mai fericit in sezonul rece cand machiajul se aseaza frumos si totul arata impecabil. Tocmai de aceea, in sezonul rece aleg sa folosesc un fond de ten cu o textura mai lejer, poate chiar un fond de ten cu textura de gel cum este Fresher Skin de la Rimmel London. 

Imi place textura acestui fond de ten care se transforma dintr-o textura gel, intr-una cremoasa, lasa tenul sa respire si se adapteaza nuantei tenului meu.  De asemenea, imi place si faptul ca are in compozitie pudre minerale care ajuta la absorbtia secretiei de sebum iar tenul meu striga YEEEEY! Astfel scapam de luciul inestetic si pori incarcati.
Acoperirea este una usoara, mica spre medie insa eu il aplic in doua straturi daca am nevoie de o acoperire mai mare.

Ahhh era sa uit, Asa cum ii spune si numele Fresher Skin, parfumul acestuia trebuie sa fie delicios si va pot spune ca miroase ataaaaat de bine fondul asta de ten incat stau cu nasul in recipientul din sticla de fiecare data cand il aplic. Se spune ca pe termen lung, ajuta la corectarea imperfectiunilor usoare si la uniformizarea fina a tenului. Abia astept sa revin cu pareri despre acest aspect.

Gasiti mai multe informatii despre el pe pagina de facebook Aici - Rimmel London Romania

Va las cu cateva cadre din dimineata mea. 
P.S. Nu uitati sa selectati calitate HD si sa imi lasati in comentarii pe Youtube ce video-uri v-ar placea sa vedeti pe canalul meu. 



Filmed by David Esanu - primal.ro





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Ce dragut e videoul <3 Imi place in mod special melodia, e foarte potrivita pentru conceptul ales :)

    http://fashionsofa.net

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.