Ne vedem in weekend la V for Vintage - 13-14 noiembrie in Bucuresti

1 comment






Trebuie sa recunosc ca ma bucur sa ma reintorc la Bucuresti atat de repede, adica weekend-ul acesta pentru caaaaaa... Ne vedem la V for Vintage, sambata si duminica(13-14 noiembrie). Abia astept sa le revad pe fete, sa radem si sa "ne facem de cap", sa facem shopping si sa savuram un Strongbow rece.  Promit sa nu imi pun multe lucruri in bagaj pentru ca am tras cu ochiul la editia de anul trecut, asa ca ma pregatesc sa gasesc cele mai cool creatii.  

Ce este V for Vintage?

Un melanj armonios de design contemporan, peste 100 de standuri cu accesorii și bijuterie de autor, colecții vestimentare toamnă/iarnă ale designerilor români, varietate de invitați speciali | abundență de vintage autentic.   Ce sa mai, un mix de nou si vintage, voie buna, oameni faini, super atmosfera si doua zile de shopping. Un fel de vanatoare de comori, mai exact :)


V for Vintage #17 susține DIVERSITATEA ÎN CREATIVITATE
#VfordiVersity

Creativitatea nu ține cont de gen, religie, etnie, orientare sexuală, varstă, statut social sau naționalitate. De aceea împreună cu Centrul Filia, Asociația E-Romnja, TRANSform și MozaiQ ne unim forțele în cadrul primei Conferințe #VFORVINTAGE și vorbim împreună despre cum ambele sunt esențiale în societatea modernă.

Sâmbătă, 12 noiembrie, ora 14:00 - ‘Creativity outside the gender norms’: standarde duble în expresia de gen.



Invitații speciali V for Vintage #17

MANURI | CLAUDIA CASTRASE | A.A. PETCAN | LANA DUMITRIU


V for Vintage este primul și cel mai mare târg de design românesc contemporan și cultură vintage, conector al initiativelor locale de design.


Numeroși studenti își pregătesc colecții dedicate și instalații în zona tinerelor talente, secțiune realizată în colaborare cu UNArte București, UAD Cluj și Facultatea de Artă și Design din Timișoara. 

Ca sa vedeti exact ce se intampla acolo, trebuie musai sa urmariti hashtag-urile oficiale: #vforvintage #vforvintage17 #vfordiversity.

vforvintage.ro
12 si 13 noiembrie 2016 | 11.00 – 20.00
Grand Hotel du Boulevard | B-dul Regina Elisabeta nr. 21



Apropo, biletul de intrare este de 10 lei. 

Ne vedem acolo!

Si pe Snapchat si Instagram - follow @sandrabendre 










SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.