Geaca 2 in 1 - ideala pentru orice sezon

1 comment




Imi place la nebunie sa ma plimb si sa miroasa a castane prajite ori a popcorn cu caramel. Parcul e cu adevarat superb toamna, de fapt totul e mai frumoasa toamna. E drept ca si temperaturile au scazut si trebuie sa avem grija ce tinuta alegem pentru a ne proteja de frig si a ne putea bucura in voie de toamna si frumusetea ei dar si de plimbarile in natura. 

Va fac o super marturisire. Astazi port doar un tricou pe sub parka cu blana desi e toamna si frig de-ti vine sa stai doar in casa. Parka asta e cea mai buna investitie in materie de jachete si haine groase pentru sezonul rece si nu numai. Este de fapt o parka 2 in 1 pentru ca atat blana de la gluga si cea de la mansete, cat si captuseala groasa, se pot detasa asa ca se transforma intr-o parka ideala pentru primavara-vara. Mi-a placut mult faptul ca se pot detasa, nu doar pentru ca am practic 2 geci intr-una, ci si pentru ca este mult mai usor de curatat. 

O pereche de New Balance si skinny jeans gri sunt ideali pentru o tinuta relaxata, in tema cu anotimpul de afara. Mi-am prins parul intr-un coc dezordonat, de fapt nu i-am facut nimic ca asa sta el fara sa-i fac nimic. E adevarat ca nu tot timpul arata bine dezordonat dar cateodata imi iese fara sa vreau si chiar imi place :) 

Gata, am o parka groasa numai buna de tavalit in frunze si-n zapada. 








Outfit:

Parka// Chicwish - HERE
Tshirt//Zara
Bag//Zara
Jeans//Zara
Sneakers// New Balance








SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.