Am comis-o: mi-am luat ciorapii aia pe care ii are tot poporul

6 comments








Initial voiam sa port geaca asta din piele cu o rochie simpla si o pereche de bocanci dar m-am razgandit in ultimul moment. Imi doream ceva comod si cool in acelasi timp iar trainersii astia de la Kurt Geiger sunt preferatii mei in ultima vreme. Asta pentru ca ii pot purta cu abolut orice piesa vestimentara, fie asa, fara acel lant tip bratara din jurul gleznelor, fie in varianta lor originala, cu acele accesorii aurii in jurul gleznelor care le dau un aer usor rock-glam. 

Geaca din piele cu tinte si detalii pictate manual mi-a placut pentru ca este fara doar si poate o piesa statement pe care nu ai cum sa o treci cu vederea. Este dintr-o piele groasa care ii ofera o tinuta impecabila. Abia astept sa o port si in alte combinatii vestimentare, insa pana atunci gasiti inspiratie pe contul meu de Pinterest - Sandra Bendre. 

Am comis-o, cum s-ar zice! Nu am rezistat tentatiei si mi-am cumparat si eu o pereche de ciorapi din plasa pe care i-am purtat pentru prima data in aceasta tinuta, cu jeansi si tenisi. E drept ca e plin de ei peste tot si deja lumea ii poarta exagerat insa trebuie sa recunoastem ca arata bine in unele tinute daca nu ii purtam zi de zi, la orice tinuta.  Daca pana acum ceva vreme ne duceau cu gandul la o tinuta mai mult sexy si foarte feminina, acum putem sa-i purtam cu orice tip de incaltaminte si cu orice tinuta. Insa trebuie avut grija, ca unele fete am vazut ca uita sa ii mai dea jos si ii poarta excesiv, pierzandu-si astfel farmecul. 








Outfit:

Sweatshirt// Pull&Bear 
Ripped jeans// Choies
Trainers// KURT GEIGER - HERE
Hat// H&M




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

6 comments:

  1. OMG love your jacket! It is so cool ♥♥♥

    Beba, www.bebagottel.com | Instagram | Facebook

    ReplyDelete
  2. Sandra, ce lentile folosesti? Si cum faci pozele? Pe automat? Te intreb pentru ca am ceva probleme cu focalizarea si pozele tale par foarte focalizate si misto :) Keep up the good work <3

    ReplyDelete
  3. cool jacket!

    www.bstylevoyage.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Sunt faini ciorapii, port si eu ciorapi de plasa, dar nu asa de des, poate o data - doua ori pe sezon. Eu in schimb am purtat (port) ciorapi cu gauri mai mici, nu asa de mari.
    Imi place si geaca ta, e foarte faina.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.