Trend Alert: Fusta metalizata

5 comments





Una dintre tendintele sezonului toamna-iarna 2016 o reprezinta piesele vestimentare cu aspect metalizat: fuste, rochii, pantaloni pallazzo, top-uri metalizate si tot ce intra in categoria acestor super item-uri care imita metalul. 

Designerii au indraznit si in ceea ce priveste textura materialelelor asa ca, vom regasi lucirile metalice atat pe gecile din piele, argintii, aurii sau bronz, pantaloni, fuste din brocart sau tafta cu aspect metalic. 

Imi place mult acest trend pentru ca se adapteaza cu usurinta atat unui outfit chic de zi, cat si daca ne orientam spre o tinuta smart casual sau eleganta, de seara. 

Eu am ales sa port fusta plisata cu aspect metalic, cu o pereche de bocanci. Asa mi-am imaginat-o din prima clipa. Un tricou basic alb si geaca cu aplicati funny, au dat un aer cool intregului look. 

Mi-a placut mult si lungimea fustei care apropo, mascheaza foarte frumos gambele mai voluminoase si astfel pot fi pusi in evidenta si bocancii sau pantofii pe care ii purtati. 

Pentru cele care prefera rochiile sau fustele pentru tinutele de zi, fusta midi plisata este o alegere pe cat de feminina, pe atat de stylish si in tendinte. 

Apropo, maine seara, incepand cu ora 19.00 ne vedem in magazinul CLOCKHOUSE by C&A din Palas Iasi, sa descoperim impreuna noua colectie. Abia asteeeept! 





Trend Alert: METALLIC 

Gasiti inspiratie pe contul meu de PinterestSandra Bendre





Outfit:

Jacket// Zara
Tshirt// Zara
Boots// Exclusives 






SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

5 comments:

  1. Wow! Este superba tinuta. Imi place la nebunie jacheta <3

    ReplyDelete
  2. I totally love your chic ,rocky outfit! Skirt is perfect I like who you combine it with metalic skirt!

    Beba, www.bebagottel.com | Instagram | Facebook

    ReplyDelete
  3. E foarte cool tinuta, imi place mult; fusta metalizata e cu siguranta elementul care o scoate din banal.

    http://fashionsofa.net

    ReplyDelete
  4. Frumos outfit! Ghetutele imi plac tare mult!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.