Fortez vara cu sabotii cu toc metalic stilizat

2 comments







Fortez nota cu sabotii cu toc metalic dar imi plac atat de tare incat nu m-am putut abtine sa nu-i mai port cateva zile mai ales ca soarele inca ne-a mai incantat cu prezenta. Ma gandeam sa ii port cu o pereche de sosete dar am renuntat in ultimul moment pentru a lasa tocul metalic sa iasa in evidenta. 

Cand vine toamna, pantalonii din piele devin piesa mea preferata din garderoba si mi se par atat de versatili incat i-as purta zi de zi. La fel se intampla si cu gecile din piele. E o adevarat nebunie cu gecile din piele cu mesaje sau aplicatii, cu tinte sau insigne, negre sau colorate.

Pe aceasta am gasit-o online AICI si mi-am imaginat-o in tinutele de toamna purtata in diverse mixuri vestimentare. Tinutele all leather sunt la fel de cool ca si cele all black, all denim, asa ca abia sa integrez geaca asta intr-o tinuta all leather. 

Inca ma mai bucur de soare, cat mai e, desi e destul de frig, si mai port saboti sau ghete decupate.

Mi-e super pofta de un cappuccino delicios savurat in agitatia din centrul orasului asa ca, fug sa ma pregatesc. Imi place la nebunie vibe-ul Clujului de cand a inceput facultatea si au venit studentii, desi nu gasesc niciodata loc de parcare, Clujul a prins viata si imi da o super energie. 









Outfit:

Hat// H&M
Jacket// Choies - HERE
Shirt// Zara
Leather pants// Zara




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.