Cu ce articol vestimentar inlocuiesc puloverele clasice

1 comment







Pam-pam! Mi-am tras fusta pe mine si cizmele peste genunchi si-am scos picioarele la soare ca era numai bine de plimbat si savurat un ceai. Nu prea cald ce-i drept dar cand mi se pune-n cap sa-mi iau fusta( rar se-ntampla) nici nu-mi mai pasa de gradele de afara. A trecut vreme buna de cand nu am admirat Clujul de sus, de la Belvedere, iar soarele m-a indemnat sa dau o fuga. Era multa lume care se plimba, indragostiti care admirau orasul si ici-colo cate-un omulet care facea miscare. 

Pe jos,covor de frunze! Mai ca nu-mi venea sa ma arunc pe acolo dar de data asta am fost o lady. Culmea ca nu-mi era deloc frig si cred ca am facut cea mai buna alegere optand pentru body-ul negru cu maneca lunga, in loc de o camasa cu aer scolaresc. E drept ca m-am gandit la zilele de scoala si la tinutele pe care le-as purta acum, daca as mai fi o scolarita. 

In primul rand atunci cand ma gandesc la tinutele pentru scoala sau back to school cum da bine sa li se mai spuna, focusul se pune pe confort si aici includem, incaltamintea, lenjeria si chiar accesoriile care ne protejeaza de frig in sezonul rece. 

Cat despre geaca, nu mai dau jos pe aceasta din denim achizitionata de la raionul pentru barbati de la C&A, cand am fost la Iasi. Imi doream de mult o geaca din denim oversized si nici prin cap nu mi-a trecut ca aveam sa o gasesc tocmai la raionul de barbati.

Imi place sa inlocuiesc piesele clasice cu piese chic dar care sunt in acelasi timp confortabile si asa s-a intamplat si cu body-ul din bumbac. 

Il puteti purta in diferite mix-uri vestimentare:

- fusta din tricot + body + cizme peste genunchi + dress-uri opace
- body + mom jeans + stiletto
- un costum din catifea care face furori in sezonul de toamna-iarna 2016 + body cu maneca lunga + palarie 

Pentru mai multa inspiratie, ne vedem pe Pinterest - Sandra Bendre








Outfit:

Hat//Choies
Jacket// Clockhouse by C&A
Skirt// Clockhouse by C&A
Bag// C&A
Boots// Choies - HERE




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Buna, Sandra! Esti superba! Am tinut neaparat sa-ti spun cat te admir! Am primit si eu anul trecut o pereche de cizme peste genunchi, dar nu le-am purtat cu fusta pentru a nu parea vulgara. Locuiesc in Zalau, iar lumea intoarce capul dupa tine daca nu esti imbracata "normal". Citind articolul tau, mi-a venit o super idee de cum sa ma imbrac la urmatoarea iesire cu fetele. Iti multumesc! :-*

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.