Haide sa bem o cafea impreuna. Tu cum te imbraci?

Leave a Comment





Sa bem o cafea exact asa, pe-o banca oriunde, sa nu ne pese ca afara sunt mai putine grade decat credeai ca sunt atunci cand ti-ai ales in graba un tricou si o jacheta, care e mai mult de vara decat de toamna. Noroc ca era cald latte-ul si aveam un vibe bun, de lenevit pe-o banca in plina agitatie, la mall, ca altfel geaca mea military cu aplicatii sigur nu avea sanse sa fie plimbata prea mult, la cate grade erau afara. 

Mi se face des pofta de cafea desi nu ma pricep la cafea si nici nu am siesta de cafea. Sunt una dintre acele norocoase persoane care poate trai fara cafea, insa recunosc ca imi place cafeaua. Imi place sa o savurez, imi place sa o "condimentez" si cand spun condimentez ma refer la scortisoara, energie pozitiva, dragoste, miere, piper, crema de lapte si toate nebuniile care o sa fie si mai delicioasa. 

Am spus DELICIOASA, exact asa cum este si noua mea geanta din piele saffiano intr-o superba nuanta- TAUPE.  E acel model de geanta, clasic dar in acelasi timp modern si foarte chic, care nu trebuie sa ne lipseasca din garderoba,care se potriveste atat tinutelor office cat si outfit-urilor lejere, de zi cu zi.  M-am indragostit de culoarea ei iar faptul ca este dintr-o piele de foarte buna calitate si cu un design clasic, ramane cu siguranta o piesa statement atunci cand vorbim despre accesorizarea tinutelor. 

Savuram o cafea? Apropo, tu ce tinuta porti? 






Outfit:

Jacket//Choies - HERE
Tshirt// outliers
Jeans//Zara
Ankle boots// HERE







SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.