Geaca din piele cu mesaje. Nu de dragoste

2 comments





Daca as putea, as purta doar jeansi si tricouri basic, poate chiar tricouri cumparate de la departamentul pentru barbati pentru ca au un croi diferit si chiar arata a boyfriend t-shirt. Imi plac mult mai ales purtate cu pantofi sau botine cu toc. Trebuie sa ai macar unul alb si unul negru in garderoba pentru ca te vor salva in multe situatii limita. 

Cat despre jeansi, stiti deja ca rar ma despart de ei. De data aceasta nu sunt boyfriend jeans, ci sunt o pereche de jeansi skinny, mulati, cu detalii in zona genunchilor si intr-o culoare inchisa, perfecti pentru toamna. 

Daca am ales piese simple, fara detalii, ceva trebuia sa scoata in evidenta tinuta. Geaca din piele cu tinte aplicate este cu adevarat o piesa statement in garderoba mea. Gecile cu mesaje au facut furori in ultima vreme si le-ati tot admirat atat pe marile podiumuri cat si la saptamanile modei din marile capitale ale lumii. Fie ca sunt alb-negru sau colorate, fie ca au tinte, perle sau diferite aplicatii, gecile din piele sunt acea piesa care nu se demodeaza niciodata.  

Catifeaua reprezinta una dintre tendintele sezonului toamna-iarna 2016 si o regasim pe absolut toate produsele- geci, pantofi, palarii, genti, sacouri, costume si chiar accesorii. Nu exista nimic care sa nu fi fost reprodus din acest material. Asa ca, rucsacul meu din catifea neagra se incadreaza perfect in tendintele sezonului. 

Chiar acum fac bagajele pentru in cateva ore plec la Bucuresti iar maine dimineata spre Madrid. Sunt nerabdatoareeeeee si pe fuga pentru ca intentionat mi-am lasat bagajul pentru astazi, aseara am fost mult prea lenesa sa mi-l fac :)

Va puuuup si ne vedem pe Snapchat si Instagram: @sandrabendre 











Outfit:

Tshirt//Zara
Jeans// Zara
Backpack// C&A
Shoes// ZARA 





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. Vai cat e de tare geaca <3 Imi place mult si tinuta in care ai integrat-o. Simplu dar cool !

    http://fashionsofa.net

    ReplyDelete
  2. Doamne cum e geaca asta <3 <3
    si outfitul in care ai purtat-o este superb
    te pup , Oanna
    www.oannafashionsimbol.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.