Noul meu partener...de calatorie

3 comments






Outfit:

Jeans// H&M 
Sneakers// KURT GEIGER - HERE
Tshirt// Zara 


Galbenul este culoarea mea preferata fara niciun motiv anume. Pur si simplu imi place galbenul dar nu despre asta vreau sa va povestesc astazi, ci despre faptul ca ador sa cunosc oameni noi si sa calatoresc. Sa descopar locuri noi pe care le admiram doar pe Pinterest si sa savurez un ceai in cafenele cu povesti.  Am mereu pofta de calatorit si ma simt cu adevarat o norocoasa ca am ocazia sa calatoresc si sa vad locuri frumoase. 

In ultima vreme am fost mai mult cu dulapul in geamantan decat cu el in camera, cum s-ar zice. Imi place asta desi uneori resimt oboseala dar e o oboseala placuta, stiti voi ce zic. Imi plac provocarile iar faptul ca trebuie sa ma incadrez mereu in standardele companiilor aeriene in ceea ce priveste greutatea si dimensiunea bagajului meu, e mereu o provocare. In sezonul rece e si mai dificil pentru ca hainele sunt mai voluminoase si mai luam cu noi si accesorii precum manusile, gulerele din blana sau esarfele supradimensionate. 

Am invatat sa imi fac bagajul "inteligent" in sensul ca nu mai iau chiar atat de multe lucruri cu mine doar de dragul de a le avea la mine pe ideea ca: mai bine sa am decat sa nu am. 
Placerea de a calatori e si mai mare atunci ca ai un partener de nadejde. Eu am un nou partener...de calatorie :)) de fapt nu, am chiar doi parteneri de calatorie pe care unde credeti ca i-am gasit? ONLINE. 

Nu au nici abomenul perfect, nici bratele sculptate si nici 1.90 dar ma insotesc in toate calatoriile si sunt cei mai buni parteneri. Vorbesc despre troller-ele mele de la BG Berlin pe care le-am gasit online pe zipup.ro 

Va spuneam in urma cu catva timp ca sunt in cautarea unor trollere cool, cu un design deosebit, sa fie usoare, incapatoare si rezistente dar si usor de transportat. 

Prima data l-am achizitionat pe cel alb-negru pentru ca nu aveam niciun bagaj care sa poata fi luat in cabina, adica sa aiba acele dimensiuni standard. M-am indragostit pe loc de el si cu siguranta s-au mai indragostit si altii in aeroport pentru ca a atras multe priviri. 

Do not touch scrie mare, cu galben, pe troller-ul BG Berlin, marime M care are dimensiunea ideala pentru bagajul de cala in care imi incap toate lucrurile necesare pentru o calatorie de cateva zile. Unde mai pun ca au si 5 ani garantie si iar faptul ca au 4 roti si nu 2, ca si cele clasice, conteaza foaaaarte mult. E atat de comod de transportat incat de multe ori uiti ca ai un bagaj de peste 20 de kg. 

Apropo, echipa zipup.ro vine la Cluj weekendul viitor, pe 29 octombrie, la Half is Free care va avea loc la Muzeul de Arta din Cluj, incepand cu ora 10.00 pana la 19.00.  Aveti ocazia sa cumparati o parte dintre produsele lor cu pana la 50% reducere.









Si daca tot am vorbit despre calatorii, stiti deja ca joia trecuta a avut loc cea de-a doua editie Glamour Street Fashion Show la Bucuresti. Sunt incantata ca am fost pentru al doilea an consecutiv Ambasador Glamour si de asemenea, sunt incantata ca am avut ocazia sa cunosc ataaat de multe fete frumoase, creative si curajoase. Ba mai mult, ca si anul trecut, printre cele 10 finaliste s-a aflat si una din echipa mea ceea ce m-a bucurat peste masura. 

A fost cu adevarat o seara glam iar camera mea de la The Mansion Boutique a fost delicioasa la propriu. Se numea Provence si vreau sa spun ca peste tot mirosea a lavanda, n-as mai fi plecat de acolo. 

Abia astept sa ma reintorc!

Pana atunci, ma pregatesc sa fac din nou bagajele pentru ca miercuri plec la Bucuresti iar apoi joi voi admira in premiera Colectia C&A Primavara/Vara 2017 la Madrid. 

Asadar ne vedem pe Snapchat si Instagram: @ sandrabendre 

Vreau sa va mai spun ca pagina de Facebook Sandra's Fashion Corner si-a schimbat denumirea in Bendre Sandra. 








SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 comments:

  1. Imi place foarte mult look-ul tau!

    http://www.chiceveryday.com/

    ReplyDelete
  2. Ha, chiar sunt foarte cool geamantanele, la cat de colorate sunt clar nu prea ai cum sa le scapi din vedere.

    http://fashionsofa.net

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.