Cum arata o dimineata din viata mea

4 comments






Mi-am propus sa fiu mai matinala si se pare ca in ultima vreme chiar imi iese. E valabil ca cei care se trezesc de dimineata sunt mai activi, au mai multa energie, mai mult timp pentru diferite activitati, cum ar joggingul sau calcatul hainelor, upsiii am si eu o gramada de haine de calcat.

Mereu ma intrebam cum reusesc mamele sa le faca pe toate, sa pregateasca si micul dejun, sa spele si rufe, sa faca si un desert, sa mearga si la serviciu si sa fie mereu frumoase si aranjate. Sigur au ele un truc, imi spuneam in gandul meu. Am admirat mereu femeile care au o viata activa, care sunt mame si sotii si care, totusi, nu uita de ele si de frumusetea lor. 

Timpul a zburat pe langa mine si chiar astazi povesteam cu prietenele mele ca parca zilele sunt tot mai scurte si zboara tot mai rapid. O fi din cauza varstei? :) 

Diminetile mele, si mai ales diminetile de toamna (pentru ca toamna este anotimpul meu preferat) sunt dinamice, pline si frumoase. Imi place sa imi savurez cafeaua cateva ore bune desi nu sunt o mare bautoare de cafea dar uneori nimic nu se compara cu aburul de cafea care parfumeaza toata casa, asta in timp ce ma apuc de treaba. 

A fi blogger nu inseamna doar sa fii frumoasa si zambitoare de dimineata pana seara, desi cel mai tare imi place sa transmit energia mea pozitiva cititorilor.  Halatul roz este partenerul perfect de cafea in diminetile reci de toamna si ingredientele cu care imi incep ziua.

Haide sa iti spun cum arata o dimineata din viata mea:
  • alarma suna pe la vreo 08.00, 08 si ceva
  • imi fac o cafea in timp ce deschid laptopul si pun niste chill out sau jazz, pe fundal e tot ce vreau sa aud
  • in timp ce "toarce" aparatul de cafea, deschid mailurile, citesc mesajele si verific notificarile de la voi si notez informatiile in agenda, fac in mare planul pentru ziua in curs
  • daca nu am vreun shooting planificat, ma apuc de pregatit urmatorul articolul pe care il veti vedea pe blog iar asta imi ia cateva ore bune
  • ador sa editez fotografiile si sa caut cele mai bune tips-uri pentru voi
  • dupa ce am terminat treburile organiztorice, ma pregatesc pentru vreo intalnire sau planific un shooting, asa ca trebuie sa aleg un machiaj in ton cu tinuta iar parul trebuie sa arate impecabil 
  • si de aici... incepe distractia! 
De multe ori optez pentru un machiaj natural si o tinuta lejera dar cu piese vestimentare care scot tinuta din anonimat, insa intotdeauna am grija ca parul meu sa arate sanatos si ingrijit. Mereu am acordat o atentie sporita felului in care arata parul meu si sunt de parere ca un par ingrijit, sanatos si hidratat face mai mult decat orice tinuta sau make-up cool. 


Produsele pentru coafarea si ingrijirea parului au un rol esential in rutina mea de ingrijire, pe langa produsele de styling. Se intampla de multe ori sa am putin timp la dispozitie pentru a iesi din casa, asa ca folosesc doar uscatorul de par care trebuie sa recunosc ca imi usureaza procesul de pregatire deoarece parul meu este foarte des, firul este gros si lung. 

Apropo de uscarea parului, imi amintesc ca in scoala generala si in liceu nu imi uscam niciodata parul cu uscatorul pentru ca aveam impresia ca il usuca, ca firele se despica si ca parul se deshidrateaza si cade :) 

Acum, uitandu-ma in urma, imi dau seama cat de norocoase suntem astazi ca avem la dispozitie uscatoare de par care pastreaza hidratarea naturala a parului nostru folosind tehnologii moderne si senzori performanti precum MoistureProtect al uscatorului meu, care practic adapteaza temperatura aerului protejand firul de par. 

Astfel imi este mult mai usor sa ma coafez, aplicand un ulei de par, dupa care imi usuc parul iar la final folosesc o pudra pentru volum de la radacina si un spray pentru textura. 

In weekend am fost acasa, la Oradea, si am iesit cu mama mea la pranz in oras. In timp ce isi usca parul imi spunea: " Doamne, imi ia o viata sa ma usuc cu uscatorul asta de pe vremea lui Pazvanti". Eu radeam si am notat subtil pe lista cu cadouri un uscator de par pentru ea. Shhhhh... e surpriza! 


Press PLAY :)<3 p="">
Nu uitati sa selectati calitate HD atunci cand vizionati video-ul.











SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. Si eu mi-am propus sa fiu mai matinala si inca lucrez la asta, chiar imi place sa ma trezesc devreme pentru ca asa am timp pentru tot ce imi propun.
    Legat de uscator, inca nu l-am folosit dar e tentant, mai ales ca are si un design atat de frumos <3

    http://fashionsofa.net

    ReplyDelete
    Replies
    1. eu am mai multa energie daca ma trezesc devreme :) Cat despre uscator, imi place la nebunie ca adapteaza temperatura in functie de parul meu iar de cand il folosesc, de vreo 3 luni, pare mai sanatos si nu mai e deshidratat :)

      Delete
  2. Ce nuanta faina ai la par.
    Asa e, timpul trece atat de repede. Stiu ca atunci cand mergeam la scoala, aveam impresia ca nu se mai termina ziua, iar acum nu mai stiu cum sa fac sa ma impart :))
    Eu ma trezesc devreme chiar si in weekend, ca sa apuc sa fac ce imi propun. In timpul saptamanii, alarma suna la 6:40, beau o cafea, merg la sala si apoi la lucru pana seara, cand incep sa imi pregatesc poze pentru articolele de pe blog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merciii! Tu chiar esti matinala si mai ai si energie pentru sala :) Eu dimineata nu pot sa ma mobilizez sa merg la sala, nu am energie pentru sport. Dar poate ma ambitionez, sa incerc macar :))

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.