In tendite vara aceasta: rochia alba cu volane

4 comments






 Outfit:

Shoes// Little Mistress


Anul 2016 a adus in atentia designerilor si a pasionatilor de moda elemente ale anilor '90, cum sunt piesele vestimentare cu volane sau volanase. Volanele sunt acel detaliu care aduce un plus de volum zonei corpului in care sunt aplicate si ne ajuta sa ascundem acele zone pe care nu ne dorim sa le expunem si in acelai timp sa echilibram intreaga silueta. 

Fie ca vorbim despre imbracamintea de inspiaratie victoriana, acele camasi cu maneci bufante si gulere inalte, fie ca vorbim despre rochiile cu volanase care au influente spaniole, aceste detalii nu sunt pentru oricine.  Asta pentru ca nu oricui ii plac hainele cu volane si nu oricui se potrivesc. Daca aveti o silueta tip mar, in cazul careia zona abdomenului este mult mai voluminoasa, in niciun caz nu veti alege o rochie cu volane in zona absomenului. 

In schimb, cele care au o silueta para, cu soldurile mai proeminente, se pot juca cu o camasa sau o rochie cu volae in partea de sus ori cu manecile din volanase, tocmai pentru a da volum si a echilbra intreaga silueta.

Rochia alba cu dantela si volane Stada Boutique este o alegere inspirata mai ales pentru un cocktail sau o cina pe terasa, cat inca ne mai putem bucura de vara. Dantela alba si pliseurile ii dau un plus de eleganta iar eu am ales o pereche de sandale nude Little Mistress cu pene decorative. 

La fel de bine putem alege o pereche de biker boots si o geaca din piele, poate si o palarie, si vom schimba total aerul tinutei. 

Happy Weekend! 

P.S. Nu uitati ca s-a dat startul inscrierilor pentru GLAMOUR STREET FASHION SHOW si sunt in cautare de 10 fashioniste super cool care sa faca parte din echipa mea <3 nbsp="" p="">

Aflati mai multe AICI. 












SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. Faina rocha, sa o porti cu placere!

    Dragut trendul cu volane, numai ca tinuta aia din poza cu modelul care poarta fusta alba in volane si cizme negre prafuite si un pulover care arata ca un sac e ridicola.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc mult, Victoria :)

      Cred ca depinde de stilul fiecareia dintre noi. Mie personal imi place mult tinuta cu fusta si pulover mai ales pentru varianta de toamna :) te pup

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.