Cum arata tinuta mea pentru un weekend de vara

10 comments







Verificam mai devreme aplicatia Weather sa vad cu ce ne mai surprinde vara aceasta pusa pe glume, mai ales in ultima vreme. Ba e cald, ba e frig, ba as dormi toata ziua ca ploua ca in mijlocul toamnei, ba am pofta sa stau la plaja si sa citesc. Nu mai zic de pofta de vacanta.

Vara si mai ales weekendurile, inseamna relaxare si o doza buna de energie pentru zilele din timpul saptamanii. Eu cand ma gandesc la relaxare, imi vine in minte in primul rand o tinuta confortabila, in care sa ma simt bine, pentru ca oriunde alegem sa ne petrecem weekendul vom purta acele piese care ne plac cel mai mult. 

Dupa un pranz in oras si doua shooting-uri, weekendul care tocmai a trecut l-am petrecut la bunici, am citit, am stat la plaja si m-am jucat cu cateii - apropo, la Oradea am doua cateluse Amstaff cu care,recunosc, sunt putin cam stricta si dura cand merg acasa dar totusi imi plac de nu mai pot si sigur ma plac si ele pe mine, altfel nu ar sari pe mine toata ziua :) 

M-ati mai intrebat voi cum imi aleg tinutele si daca respect o anumita ordine in alcatuirea acestora.Ei bine, va raspund si acum ca si atunci ca de fiecare data cand imi aleg tinuta incep mai intai cu incaltamintea. 

La fel s-a intamplat si de data aceasta iar cea mai buna alegere au fost tenisii oxford cu motive etno. M-a cucerit in primul rand print-ul si textura lor, au o tesatura brodata care arata foarte cool si care iese in evidenta orice tinuta as purta.  Au o talpa foarte moale si sunt foarte usori iar partea buna este ca incap chiar si intr-o poseta :) 

 I-am gasit online pe oldcom.ro si va spun drept ca mi-a fost destul de dificil sa ma decid asupra unei singure perechi pentru ca au atat de multe modele frumoase, atat cu print cat si clasice, incat sigur vei mai gasi macar un model care sa iti placa- tenisi, espadrile sau cizme ori poate o geanta cu print aztec.

Blugii boyfriend si rucsacul din piele Andra Oprea cu motive brodate sunt aliatii perfect pentru un drum lung, mai ales cand trebuie sa conduc si am de luat cu mine tot felul de lucruri pentru un weekend. 

In aceeasi nota cu tenisii si rucsacul, am ales camasa in dungi cu flori brodate care rimeaza perfect cu weekendul de vara, nu-i asa? 

Apropo, gasiti noutatile celor de la Oldcom pe Facebook - AICI si pe Instagram- oldcomshoes

Abia astept weekendul! :) 












Outfit:

Shirt/Shein - HERE
Jeans// H&M
Shoes// Oldcom Shoes - HERE
Bag//Andra Oprea-  HERE




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

10 comments:

  1. Buna, camasa pe care ai purtat-o se poate lua si ca rochita sau vine prea scurta? Intreb pentru ca voiam sa imi comand si eu una asemanatoare

    ReplyDelete
    Replies
    1. e mai scurta, eu zic ca nu poate fi purtata ca rochie :)

      Delete
  2. Buna, Sandra! E superba tinuta, ti se potriveste de minune stilul asta! :) Imi poti spune, te rog, ce marime porti la tenisi? Multumesc! :)

    ReplyDelete
  3. E foarte faina tinuta si foarte comoda. Te avantajeaza.
    O zi minunata! <3
    beautybysunshine.com

    ReplyDelete
  4. Cat de bine iti sta! Ador tinutele tale!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.