2 idei de tinute pentru Festival

4 comments




Outfit:

Choker// STradivarius + Diva Charms
Camasa// SH
Pantaloni scurti// Romwe(last year)
Botine// Jessica Buurman
Rucsac// outliers








Ador vibe-ul orasului si atmosfera de festival care se simte deja in fiecare coltisor de Cluj. Ploaia de ieri a venit la fix cat sa se pastreze soarele pentru urmatoarele zile. A domolit praful si m-a umplut de energie, nu de alta dar am dormit tun!

A inceput cu adevarat nebunia iar astazi cand am iesit in oras strazile erau pline de turisti. Discutii intre fete: -Habar nu am cum sa ma imbrac la Untold! 

Va zic drept ca cele mai reusite tinute sunt cele pe care le facem pe moment, fara sa ne stresam prea mult inainte pentru ca la mine de ecemplu nu functioneaza. De fiecare data cand imi pregatesc din timp tinuta pentru un eveniment sau pentru orice iesire, ori nu-mi place, ori o schimb in ultimul moment, ori uit sa pun exact acea piesa pe care voiam sa o port cu orice pret :)

Vreau sa va arat doua dintre tinutele pe care le puteti obtine si voi rapid folosind piese pe care le aveti deja in garderoba si care nu se demodeaza. 

Eu ma simt cel mai bine in pantaloni scurti. Mi se par cea mai confortabila piesa vestimentara pentru festival si arata si super cool. Pentru ca voiam sa port un choker si un colier mai lung, am ales in partea de sus a tinutei un body negru din bumbac de la Uniconf , e clar ca nu voi sta stresata toata seara ca imi iese maioul din pantaloni, asta pentru ca stiu sigur ca voi dansa pana-n zori.Cred ca e varianta cea mai cool de a inlocui lenjeria clasica, care de multe ori e incomoda. Astfel am scapat de grija lenjeriei si a topului, in plus e si foarte chic. 

Daca nu ai inca un body in garderoba, iti spun ca e piesa ideala in orice sezon si acum il gasesti la reducere AICI

Pentru cea de-a doua tinuta am ales o pereche de bocanci si palarie, mi se pare cel mai potrivit mix vestimentar pentru festival. 

Cand am comandat maioul negru cu dantela am stiut ca il voi purta peste un tricou basic alb. De fapt de asta l-am si cumparat ca sa il port asa. Nu aveam in plan atunci o tinuta de festival dar am zis detaliul din dantela tine loc perfect de accesorii si "e altceva". 

Daca nu vrei sa iei prea multe lucruri cu tine, te sfatuiesc sa inlocuiesti geanta clasica sau rucsacul, cu o borseta. Vei arata muuuult mai stylish! 

Nu uitati ca ne vedem pe Snapchat si Instagram: @sandrabendre 

Ne vedeeeem la Untoooold, party people! 
   



Outfit:

Palarie// H&M
Kimono// Zara
Tricou basic// H&m
Maiou negru cu dantela// Uniconf
Pantaloni scurti// Romwe
Bocanci// Exclusives
Borseta// C&A












SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. Ambele tinute ti se potrivesc perfect dar mie personal imi place mai mult prima. Par asemanatoare dar sunt atat de diferite. Multumim oricum pentru idei si petrcere frumoasa la Untold!
    Anul asta am zis pas din diverse motive

    ReplyDelete
  2. Supre idei! Super femei! Exceptionale! Si eu as merge pe prima varianta!

    ReplyDelete
  3. Ce faina esti, tu Sandra!
    www.descude.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.