Cum am purtat eu celebra bluza cu decolteu in V cu snur decorativ

6 comments





 Outfit:

Hat// H&M
Jacket// HERE 
Blouse//HERE
Jeans// Zara
Shoes// HERE
Bag// similar HERE



 Imi era dor sa port sandale si jeansi fara sa imi fie frig la picioare. E drept ca am mai fortat primavara si saptamanile trecute dar de data aceasta, cele peste 20 si ceva de grade Celsius mi-au dat acordul sa port sandale de dimineata pana seara.  

Sunt zile in care am pofta, pe buna dreptate pofta, sa port incaltaminte cu toc, indiferent de inaltimea acestora. Stiti si voi ca uneori nu e o adevarata placere sa porti tocuri mai ales daca ai de parcurs ceva distante. Uite ca eu m-am incumetat sa port aceste sandale cu toc si barete si s-au dovedit a fi mai confortabile decat credeam.  
Cred ca avantajul lor este faptul ca au acele barete care tin foarte bine piciorul iar faptul ca sunt usor flexibile le transforma in sandalele ideale pentru orice picior, deoarece oricat de umflate si obosite ti-ar fi picioarele ele se vor "adapta" situatiei :)

Bluza neagra cu decolteu adanc a aparut de o buna bucata de vreme in garderoba mea si isi astepta randul sa fie integrata in vreo tinuta. E o adevarat nebunie cu acest model de bluze, rochii, camasi care au V-ul adanc si acest snur decorativ si nici nu ma mira. Pana sa ajunga in garderoba mea nu mi-a placut dar iata ca exista si love at first wearing :)  Nu mi-o imaginam altfel purtata decat cu o pereche de jeansi cu croi relaxat tocmai pentru ca acel decolteu ii ofera acel aer sexy, foarte feminin.

 Acum ca se anunta un weekend frumos, puteti sa scoateti din cutii sandalele si sa va pregatiti mood-ul de vara :) Eu nu mai am rabdare!









SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

6 comments:

  1. so chic! love your blouse!

    www.bstylevoyage.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Arata foarte bine bluza - eu inca n-am gasit un model sa nu arat asa pieptoasa :))
    Imi plac mult si pantofii/sandalele! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.