Top 3 Manichiuri de vacanta

2 comments




Cand vine vorba despre vacanta, fiecare detaliu este important. O lady adevarata nu uita niciodata ca manichiura trebuie sa fie impecabila chiar si atunci cand isi face treburile casnice, la locul de munca, la sala de sport si chiar in vacanta.
Astazi e despre unghii frumoase si ce alegem sa purtam in vacanta.

Roz pudrat sau Pink Vintage este una dintre nuantele mele preferate de pe paletele de la Nail Art Studio by Lore.  Voi stiti deja ca ador unghiile scurte si ca indiferent de modelul pe care mi-l doresc, lungimea acestora e mereu aceeasi.

Elementele Swarovski au completat perfect peisajul rozaliu, usor pudrat, si sunt in perfecta corelatie cu starea mea de spirit :)




Ohhh imi e atat de dor de Dinseyland Paris! Cred ca am spus deja povestea Disney de nenumarate ori si promit sa o imparteasesc cu voi. Sunt multe de povestit iar detaliile sunt inca vii.

Pentru vacanta la Dinseyland Paris am ales o manichiura deosebita, rupta parca dintr-un basm.. Andreea a avut grija ca fiecare personaj Disney sa isi faca loc pe unghiile mele iar rezultatul mi-a smuls chiar si mie un WOW imens. Unde mai pun ca de indata ce am ajuns la Dinsey toti copiii erau numai ochi la unghiile mele :)) 
Auzeam chicotind ici colo, mame care le explicau copiilor despre fiecare personaj pe care il aveam pe unghii. A fost amuzant sa-i vad zambind timid cand le surprindeam privirea pe unghiile mele. 

Este o manichiura handmade 100%, practic fiecare personaj Disney a fost pictat pana in cel mai mic detaliu iar Andreea, chiar e super talentata, ca de altfel toate fetele de la Nail Art.




Albul- preferatul meu in orice anotimp! O manichiura in alb va fi mereu accesoriul perfect, va aduce eleganta si rafinament in orice moment si indiferent de tinuta pe car eo vei aborda. 

Foliile care imita vitraliile mi-au placut din prima clipa pentru ca sunt diferite de tot ce am avut pana acum. Au rezistat impecabil pe unghii vreme de aproape 3 saptamani si au cucerit multe priviri.

Acum, sunt curioasa care este manichiura ta preferata - 1, 2 sau 3? 

Toate manichiurile sunt realizate de echipa Nail Art Studio by Lore

Mai multe informatii despre servicii si produse gasiti pe site-ul oficial - www.nailart-studio.ro 





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.