La DIGI24 despre Geanta Sandra Bendre 'Day&Night' pentru Kurtmann.ro

Leave a Comment






Era luni trecut de ora 16.00 iar aerul conditionat din masina abia facea fata celor aproape 40 de grade Celsius. Un loc racoros si o inghetata era tot ce-mi doream. Mi-am dat intanire cu Camelia Filip aka Camitza :) - PR Kurtmann.ro si event planner intr-o cofetarie din Oradea unde am avut ocazia sa mananc cea mai buna inghetata de caramel, recomandarea Cameliei a venit la fix. 

La ora 17.00 eram invitate la DIGI24 Oradea in Emisiunea "Recrutat in Crisana" cu Laura Breb sa vorbim despre proiectul #KurtmannBloggersCollection in colaborare cu Kurtmann.ro
Un proiect, care dupa cum stiti deja a adus la un loc 5 bloggeri clujeni, fiecare dintre acestia realizand propriul model de geanta din piele 100%, de la schita pe hartie, pana la alegerea accesoriilor, a tipului de piele si pana la produsul final, au fost cativa pasi. 

Emisiunea o puteti vizualiza cu un click - AICI

 P.S. A fost o ora petrecuta alaturi de doua femei frumoase si talentate iar eu, promit ca data viitoare sa ma descurc si mai bine :)  

Astfel a luat nastere si Geanta Sandra Bendre 'Day&Night' - o geanta versatila creata special pentru femeia moderna, cocheta si plina de energie. Este practic o geanta 2in1 care se transforma dintr-o geanta de zi, intr-una de seara, totul fara prea mare efort. Prin detasarea lantului de umar, geanta pe care o ai cu tine la birou, se transforma intr-un clutch :)

Geanta o puteti cumpara ONLINE de - AICI











SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.