FEERIC Fashion Days 2015 - Sibiu - Day II

Leave a Comment





Miercuri, a doua zi FEERICa la Sibiu a debutat pe Aeroport la 50 de grade, glumesc, dar nici multe nu mai erau pana sa ajunga la 50. Parlor, Concepto dar si Anca & Silvia Negulescu si-au prezentat colectiile intr-una dintre cele mai inedite locatii- Aeroportul Sibiu. Alb-negru, piele, dantela si materiale fluide au facut echipa perfecta si a iesit un show pe masura.


Bianca Popp, a ales pentru colectia ei alb-negru, minimalista dar in acelasi timp cu detalii atent lucrate, un loc special - Biserica Evanghelica din Piata Huet.  Pablo Patanè a avut grija ca regia sa fie una impecabila, precum cele de la marile saptamani ale modei. 

Inspirata de stilul de viata olandez si de orasul Amsterdam, Bianca Popp a ales ca nota principala a colectiei sale sa aduca putin din vibratia strazilor olandeze la Sibiu, tocmai in Piata Huet.






  Mihher, Go Style, Spencer – cu o colecție exclusiv masculină și brandul de lenjerie parizian Lise Charmel au încheiat inca o zi FEERICa la Feeric Venue/Redal Expo.  Colectia exclusiv masculina a adus culoare pe catwalk-ul de la Feeric Venue iar Lise Charmel a incheiat seara cu prezentarea colectiei de lenjerie intima.  

Seara nu s-a incheiat odata cu ultima colectie, ci a continuat cu party-ul bine meritat care are loc in fiecare seara si unde va invitam si pe voi, daca sunteti din Sibiu sau daca sunteti in trecere, daca nu, va propun sa va notati pe TO DO list :)

Mai multe din atmosfera FEERICa de la Sibiu pe pagina oficiala de facebook: FEERIC 











 Photo Credit: Cornel Petrus Photography




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.