Efectele Masajului Anticelulitic

Leave a Comment





 Iubesc vara chiar daca sunt zile in care tot ce-mi doresc e sa ma ascund intr-o...cupa cu inghetata! Fara doar si poate, vara este anotimpul in care avem ocazia sa purtam de dimineata pana seara rochia preferata, pantaloni scurti sau camasi lejere cu o fusta dintr-un material fluid. 

 Ne dorim ca picioarele noastre sa arate impecabil, abdomenul sa aiba macar 2-3 patratele si bratele sa fie cat mai subtiri. 
Ehhh na, asta isi doreste orice femeie! Trebuie sa recunosc ca eu nu am fost niciodata skinny si ma bucur! Pentru ca prin natura mea asa sunt, cu forme cum spunem noi. Unde mai pun ca sunt o gurmanda, declarata. Da, ador sa mananc si mananc orice :)) Hai na, recunosc, atunci cand vad ca nu ma mai incap blugii, o las mai moale cu pastele. 

Dar va intrebati ce mai fac atunci cand nu mananc? Ei bine, merg la MASAJ, de doua ori pe saptamana, fara exceptie, adica exceptiile sunt atunci cand nu sunt in Cluj. 

Masajul anticelulitic este prietenul meu iar picioarele mele il adora.  Trebuie sa recunosc ca in ultima vreme am cam tras chiulul de la sport dar unul dintre beneficiile masajului este ca acesta pe langa faptul ca remodeleaza zonele tratate, si tonifiaza si contribuie la buna circulatie a sangelui.

Multe dintre voi ma intrebau cum rezist la masaj, daca e foarte dureros si daca sunt plina de vanatai?
Nici pe departe nu e asa cum isi imagineaza multa lume. 

Masajul anticelulitic poate fi uneori dureros pentru ca celulita este o boala a pielii care ea insasi doare, insa este foarte important ca masajul sa fie efectuat de catre un specialist pentru ca acesta va adapta intensitatea in functie de toleranta fiecarei persoane. 

Personal, pot sa spun ca masajul anticelulitic ma relaxeaza si nici nu plec acasa cu vanatai sau alte efecte neplacute.

Masajul are efecte multiple precum scaderea in greutate, remodelarea zonelor tratate, creste elasticitatea pielii si elimina apa retinuta in tesuturi. 

Eu mixez sedintele de masaj cu cele de impachetare corporala la termocuverta care accelereaza procesul de remodelare corporala si de eliminare a "cojii de portocala". 
Asadar, se poate!  Pentru rezultate optime, pe langa sport, consider masajul cel mai bun ajutor pentru corpul nostru sa fie in forma. 

Pentru toate procedurile eu am ales locul unde procedurile sunt efectuate ca la carte iar eu ma simt confortabil BIOSENSES Healthcare Center Cluj.

 Apropo, vreau sa impartasesc cu voi PROMOTIILE luni IULIE:

1. 15 sedinte electrostimulare - 200 lei 
2. La orice abonament Masaj Anticelulitic beneficiati de 1 Impachetare corporala la alegere
3. 5 sedinte Gimnastica gravide + 2 sedinte masaj spate(30min/sed)+ 1 drenaj limfatic - 220 lei redus de la 255 lei
 

Mai multe informatii gasiti pe pagina oficiala de Facebook: Biosenses Healthcare Center







DRESS - HERE




With love,
Sandra 





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.