FEERIC Fashion Days 2015 - Sibiu- Day III

Leave a Comment



Cea de-a treia zi la Sibiu a inceput in curtea interioara a Palatului Brukenthal care a fost transformata intr-o pasarela aparte, inconjurata de pereti inalti cu geamuri mari si un public care a savurat creatiile designerilor maltezi Charles&Ron.


„Colecția e inspirată din tumultul unei piețe malteze, are multă mătase și multe decorațiuni florale. Întotdeauna e minunat aici. Pentru noi e o experiență extraordinară iar anul viitor vom reveni cu siguranță”, spun cei doi designeri maltezi.   

Pentru a doua oara am ocazia sa-i intalnesc pe cei doi la Feeric Fashion Days dar mai ales sa admir indeaproape detaliile fara cusur ale creatilor din ultima colectie.  Piesele alb-negru s-au intrepatruns cu detalii fine din matase si decoratiuni florale. De departe, preferatele mele sunt cele cu pantaloni sau cu maneca lunga, pentru care am o pasiune :)





Se pare ca traditia se respecta iar ploaia a transformat prezentarea intr-un adevarat spectacol in cea de-a treia zi feerica. Colectia designerului turc Basak Cankes a incatat publicul prezent printr-o colectie unde pielea naturala a intalnit materialele fluide si print-urile multicolore. 

  „Sibiul e foarte tradițional și romantic, m-am îndrăgostit de atmosfera orașului. Locația a fost cea mai potrivită pentru această colecție pentru că textura zidului lângă care s-a desfășurat prezentarea a pus în valoare fiecare piesă”, spune Basak Cankes, care a anunțat că inspirația pentru următoarea ei colecție va proveni din lucrările lui Gaudi.

Asimetria, tonurile neutre si pamantii si-a pus amprenta si asupra acestei colectii ceea ce a transformat show-ul intr-un tablou cromatic remarcabil, totul fiind animat de stropii de ploaie care au inceput sa cada pe strada Cetatii.








În Feeric Venue seara s-a încheiat cu patru prezentări individuale ale brandurilor Aioffe din București, K11 din Pitești, Tenue de Saf din Timișoara și prezentarea Bojanei Dolamic din Serbia. 

Colectii monocrome au fost completate de cele pline de culoare, cu detalii lucrate manual, inspirate fiind din apa marii, precum cea a Bojanei Dolomic. 

K11 m-a uimit prin simplitate si mix-ul de tonuri neutre cu alb-negru. M-am indragostit iremediabil de cateva item-uri din colectia Catalinei Lazar.  







Fotografiile mele de street style au fost surprinse de catre Cornel Petrus.






SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.