FEERIC Fashion Days 2015 - Alba Iulia

1 comment



Sambata, trecut lejer de ora pranzului, mai tot adaug cate o pereche de pantofi in geamantan. Stiti momentul cand iti faci tinutele de cu o saptamana inainte iar in ziua plecarii nu mai pui nimic in bagaj?:)) Ahh da, ridic si eu mana in gasca, de data asta. 

La ora 19.00 era absolut sigur ca suntem la Alba Iulia pentru a da startul celei de-a doua editii FEERIC Fashion Days la Alba Iulia.  Cea mai importanta saptamana a modei din Europa de Est, aduna la un loc designeri internationali si autohtoni, bloggeri, fotografi, critici de moda si oameni pasionati iar startul s-a dat la Alba Iulia pe data de 4 iulie pana pe 5 iulie. 

Muzeul Principia a fost gazda primului show individual, cel al argentinienilor Diego de Biase si Eduardo Perez, ce dau viata brandului Sarah Jessy Jones.  Picturi redate pe diferite piese vestimentare, mix-uri de culoare, materiale fluide si un design minimalist au transformat totul intr-un spectacol pentru ochii celor prezenti acolo. 





Seara de Gala a adus pe pasarela de la Poarta III din Cetatea Alba Carolina, cinci colectii semnate de Haute Future Fashion Academy - Milano, Gianni Tolentino - Milano, Iulia Manciulea și Mihaela Cârlugea. Lise Charmel din Paris  a fost show-ul care a incheiat prima seara de Gala la Alba Iulia, print-o colectie de lenjerie intima. 






 Daca va intrebati ce tinuta am purtat, va pot spune ca am ales una lejera. Sandalele cu platforma si detalii aplicate au fost ideale pentru pavajul din cetate :)

 Photo credit: Cornel Petrus Photography


 Am purtat:

Camasa/ Sheinside
Culottes// Zara
Sandale// Zara
Geanta// Expo Bag- Iulius Mall


Savurez o cafea, inca, in patul alb de la Hotel Transilvania si ma pregatesc pentru experienta FEERICa de astazi. De pe 7 pana pe 12 iulie ne vedem la SIBIU. 

#FeelFEERIC! 


Mai multe poze si informatii pe pagina oficiala de facebook: Feeric

Ne vedem pe Instagram: @sandrabendre



SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Tare mi-as dori sa ajung si eu o data acolo :)
    Si ador poza cu voi fetele, facuta usor prin surprindere!

    Pupici
    Andra

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.