FEERIC Fashion Days 2015 - Sibiu

Leave a Comment



Duminica seara, dupa incheierea Feeric-ului la Alba Iulia, am condus spre Cluj. Am facut review-ul weekendului FEERIC la Alba Iulia impreuna cu Ioana si ne-am facut planurile pentru saptamana ce ne astepta la Sibiu. 

Marti dimineata, in drum spre Sibiu. Prima zi FEERICa a inceput cu unul dintre evenimentele despre care ati mai aflat, aici pe blog- Atipic Beauty. Am fost incantata sa aflu ca voi avea ocazia sa le revad pe cele mai frumoase si ambitioase modele, mame sau iubite model, femei model, adevarate modele de viata.  Am petrecut cateva zeci de minute bune alaturi de Anisoara, modelul pe care eu l-am insotit. Am purtat cele mai stylish tinute ale brandului Concepto, am alese cele mai cool accesorii- zambetele noastre si am defilat impreuna intr-o prezentare atipica.




UTOPIA by Concepto este una dintre colectiile toamna-iarna '15 care a dat cu adevarat culoare primei zile Feeric Fashion Days la Sibiu. Multa culoare, materiale metalizate si linii minimaliste au animat curtea interioara a Muzeului de Istorie- Casa Aletemberg din Sibiu. 

Paltoanele din materiale groase cu print-uri jucause, jacheta din piele in culori contrastante de galben si albastru pastel, fustele si pantalonii in nuante metalizate de verde si albastru s-au integrat perfect in peisajul neutru din curtea interioara.
Pablo Patanè a fost atent la fiecare detaliu, astfel ca a fost un show inedit iar coregrafia i-a incantat pe toti cei prezenti acolo.






Scarile Palatului de Vară al Baronului Samuel von Brukenthal din Avrig au fost presarate de culoare vreme de mai bine de jumatate de ora. Argentinieii Diego de Biase si Eduardo Perez, cei din spatele brandului Sarah Jessy Jones, si-au prezentat colectia intr-o locatie unde apusul soarelului, arhitectura somptuoasa, natura si designul vestimentar s-au intalnit.



 Sunetul de toaca, colectia ALL BLACK adresata atat femeilor cat si barbatilor, creatie Andra Handaric a fost momentul magic care a incheiat seara in Feeric Venue. 
Piese minimaliste, detalii care iti iau ochii la propriu au facut echipa perfecta cu machiajul si coafura aparte a modelelor. 
Mi-a fost imposibil sa aleg o tinuta preferata, asa ca am ales doar cateva dintre piesele care sunt de departe favoritele mele. 







Am purtat:

Camasa/Zara
Fusta/Choies
Pantofi/New Look
Curea/ vintage


 Photo Credit: Cornel Petrus Photography






SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.