Military Green & Animal Print - City Escape by MOJA

4 comments





 Outfit:

Bustiera// AICI 
Camasa// AICI 
Fusta// Zara
Pantofi// Zara
Clutch// Polus Center


 Iubesc Sibiul cu strazile lui pavate, balcoanele cu flori, terasele mereu pline ochi de oameni dar mai ales atmosfera feerica ce a cuprins intreg orasul in perioada 7-12 iulie. 

De fiecare data cand ma intorc aici ma umplu cu energie pozitiva iar vibe-ul centrului vechi, cu arhitectura aparte si detaliile imposibil de trecut cu vederea, ma duce cu gandul la stradutele italienesti unde doamne cochete isi beau cafea in zori acoperite de o palarie vintage si cu un rosu aprins pe buze. 

City Escape by MOJA 

Pentru unul dintre show-urile de la Sibiu am ales sa port o bustiera animal print cu snur in spate. Design-ul acesteia e ideal, putand fi purtat atat cu o fusta din piele cum am facut eu, cat si cu o pereche de pantaloni evazati cu talie inalta. 

Camasa kaki tip kimono o consider o piesa 2in1 pentru ca poate fi purtata atat ca si o camasa cat si ca o jacheta lejera pentru serile racoaroase de vara. Fie ca o porti cu cordonul in aceeasi nuanta, fie ca ii atasezi o curea vintage care sa contrasteze cu restul tinuteti, cu siguranta vei obtine un look super stylish.

Tot ce-ti mai lipseste e o palarie sau ce spui de un turban? 

Colectia City Escape by MOJA te duce cu gandul la vacanta, la piese lejere ideale a fi luate in bagaj oriunde ai merge. Fuste midi, bustiere, salopete in culori neutre sau rochii minimaliste sunt item-urile care iti spun - Enjoy your holiday!










SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. I absolutely adore your look ,especially that top!

    www.bebagottel.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Que linda... Adorei a sandália!
    Beijos
    http://www.mufevblog.com/

    ReplyDelete
  3. Foarte frumoasa camasa, imi place kaki-ul. Cred ca arata minunat cu alb.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.