#Kurtmann Bloggers Collection - lansarea colectiei de Genti Premium KURTMANN

10 comments





 Salutare cochetelor! Se apropie weekend-ul iar dressing-ul meu e de-a dreptul cu susul in jos, pregatesc tinutele pentru FEERIC Fashion Days
Pana una alta va invit sa savuram cafeaua impreuna si sa povestim despre surpriza lunii, mai exact despre super proiectul #KurtmannBloggersCollection -  lansarea colectiei de genti Premiun KURTMANN care a avut loc saptamana trecuta, asa cum probabil ati vazut pe Instagram - @sandrabendre

Unul dintre cele mai frumoase proiecte, la care lucram de anul trecut si care a luat nastere la initiativa Ioanei Bora si alaturi de Ioana Chisiu, Sigina si Madalina Merca am intrat in hora si ne-am unit fortele sa iasa ceva wow. 

Ce inseamna mai exact #KurtmannBloggersCollection?

Este proiectul care a unit 5 gagici, bloggeri clujeni, si care are ca punct comun pasiunea pentru moda si frumos. Astfel, fiecare dintre noi a creat propriul model de geanta, toate gentile sunt din piele naturala 100% iar in ceea ce priveste design-ul, am avut libertate totala. Adica noi am facut schitele, noi am ales pielea, accesoriile sau compartimentarea, e exact asa cum si-a imaginat-o fiecare.

Suntem norocoase sa colaboram cu KURTMANN.ro unul dintre cele mai cunoscute brand-uri si magazine online din Romania, fara de care proiectul nostru nu ar fi prins viata. In spatele oricarui proiect de succes stau oameni dedicati, profesionalism, incredere, respect, flexibilitate, intelegere si comunicare, iar noi le-am gasit pe toate. 

Multumim Kurtmann.ro pentru incredere si sustinere!


 Asadar, saptamana trecuta, Joi mai exact, ne-am adunat o gasca de oameni frumosi intr-o locatie pe masura - HillHouse Feleacu unde prin amabilitatea Dr.Kiki Bucur am avut parte de o seara perfecta pentru a povesti despre gentile noastre, cu o priveliste cum vedeti mai jos. Nici macar ploaia nu ne-a stricat planurile si totul a iesit asa cum ne-am imaginat. 


 Muzica si vinul Cuvée Visan Rose sau Aligote de la GRAMMA Wine au completat atmosfera.  Si pe buna dreptate ca Gramma e vinul conversatiei! Dupa ce am aflat toate detaliile despre fiecare geanta si lumea a cotrobait prin ele, n-am mai fi plecat de acolo :)







Pentru ca ne-am dorit ca toti invitatii sa fie tratati cu atentie, au putut savura prajiturele si patiserii dela "La Casa Pane" . Preferatele mele sunt foietajele sarate, dar recunosc ca si briosele mi-au facut cu ochiul.







 Dulcegarii cat vezi cu ochii! Cine ar refuza bomboane, ciocolata, macaroons si alte bunatati? BonBon Candy ne-a rasfatat papilele gustative cu dulcegarii. Apropoooo, voi ati gustat bomboanele invizibile pe care le gasiti doar la ei?



 Fara apa nu e viata! Eu sunt perfect de acord cu zicala asta, mai ales ca nu sunt fan sucuri si mi-am propus sa beau cel putin 2l de apa pe zi. Aqua Carpatica ne-a potolit setea, ne-a revigorat si ne-a hidratat dupa cateva ore bune in care, eu cel putin, am vorbit aproape non-stop.




 Oameni frumosi, prieteni si dragi gagici, ma bucur ca v-am avut alaturi si va multumesc pentru toata sustinerea. Pentru ca ma incurajeaza, ma linisteste, ma sustine, ma iubeste, ma aduce cu picioarele pe pamant si e oriunde pentru mine, ii multumesc ursului meu polar.
 


 Pregatesc un articol special despre Geanta 'Sandra Bendre - Day&Night' pentru Kurtmann  si surprize pentru voi!  Day&Night pentru ca este o geanta  2 in1, gandita pentru a fi purtata atat ziua, cat si seara, cand se transforma intr-un clutch stylish si elegant, prin detasarea lantului de umar.

Astfel, nu mai trebuie sa iei cu tine inca o geanta daca vrei sa iei cu fetele in oras, dupa birou sau daca ai o intalnire intr-un restaurant, tot ce trebuie sa faci este sa iti pui un ruj rosu si sa transformi geanta in clutch.

Astept cu drag sa-mi spui parerea ta :)


Pana atunci, daca iti place geanta mea, o poti achizitiona de AICI

Geanta ajunge la tine prin curier cu TRANSPORT GRATUIT!


Multumiri partenerilor si sponsorilor:

Kurtmann: www.kurtmann.ro
Ronda Medical- sponsor principal - www.rondamedical.ro
Geta Ungurean Events www.getaungurean.ro
Flavius Fulea Photography- www.facebook.com/FlaviusFuleaPhotography
Gramma Wines- www.grammawines.ro
Aqua Carpatica- www.aquacarpatica.com/#/ro
BonBon - www.bonbonshop.ro
La Casa Pane www.lacasapane.ro
Gabriel Pap - www.313.ro
Locatie: HillHouse Feleacu, prin amabilitatea Dr. Kiki Bucur


With love,

Sandra





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

10 comments:

  1. Foarte faina geanta si imi place mult ideea de day/night. Felicitari :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur tare mult ca iti place :) Multumesc!

      Delete
  2. Felicitari, Sandra! Geanta este absolut superba! :)

    ReplyDelete
  3. Felicitari Sandra si felicitari celor 5 fete din echipa acestui proiect. Imi place stilul tau, acum te-am descoperit si am sa revin cu placere pe blogul tau. Geanta este superba, as fi curioasa sa vad si compartimentarea interioara :) Succes!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc Mult! Ma bucur ca iti place! :) Pregatesc un articol cu mai multe poze cu geanta :) te pup

      Delete
  4. Ce bine arati! Imi place mult ca pozezi natural, nu aplici tehnici de pozare. Si in plus, in articolele tale mereu pui poze si cu celelalte blogherite, nu doar cu tine. Gentuta este tare draguta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc Cecilia! Ma bucur ca iti plac articolele si geanta :) te pup

      Delete
  5. Felicitari tie si echipei! Geanta arata superb! Kurtmann au intr-adevar o colectie faina de posete.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.