FEERIC Fashion Days 2015 - Sibiu - Day IV & Day V

1 comment





 Ultimele doua zile la Sibiu au adus colectii de top care au fost prezentate in locatii inedite.   

Catrinel Menghia a ales sa isi prezinte colectia de genti CATHERINELLE  din piele in incinta fabricii Boromir, printre cuvele aramii pline cu pufarini, care spre deliciul publicului, de indata ce prezentarea a inceput, au inceput sa se roteasca. Mirosea a dulce, a copilarie si a amintiri frumoase. 
 





 YVETTE HASS - designerul suedez care m-a cucerit inca de la editia de anul trecut, Feeric Fashion Days 2014, a reusit sa ma surprinda si de data aceasta. Tinutele cu pantaloni sunt de departe favoritele mele. 
Detaliile din piele si piele croco texturata, pene si broderii au fost puse in evidenta de locatia special aleasa pentru show- Depoul CFR Sibiu. Locomotivele de-un negru lucios au contrastat perfect cu piesele all white ale colectiei prezentate de catre Yvette.  De departe a fost una dintre colectiile mele preferate!
 



 Ziua de vineri s-a incheiat la Feeric Venue unde si-au prezentat colectiile: Stefania Borodi, Institutul de Moda "Salomeia Truta", Maia Ratiu, MUZA iar seara s-a incheiat cu o petrecere Cockaigne Magazine.





 Palatul BRUKENTHAL Avrig a fost, pentru a doua oara, gazda primului show de Sambata, ultima zi FEERICa.  
Michelangelo VINKLAAR a mixat tinute alb-negru cu outfit-uri in culori pudrate de roz sau galben. Detaliile din dantela fina, franjuri, paiete alb-negru si decoratiuni glam au incantat publicul prezent.










 Institutul de Moda "Salomeia Truta", Alina Margulescu, Mona Predescu, Alexandra Indries, Georgiana Stavrositu, Alina Cernatescu, La Mode Toujours, Giuka, Lavinia Ilies si Tiberiu Berbeci au fost cei care au incheiat cu aplauze cea de-a VIII-a editie FEERIC Fashion Days la Sibiu.

A fost o placere sa ma aflu pentru a doua oara la Feeric in calitate de blogger oficial dar mai ales sa revad si sa cunosc oameni frumosi. 

Feeric Fashion Days Sibiu 2015 este un eveniment al Fundației Mitichi, cofinanțat de Consiliul Local prin Primăria Municipiului Sibiu.

 Mai multe gasiti pe pagina oficiala de Facebook: Feeric







SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Pretty! This was an extremely wonderful post.

    Thanks for supplying this information.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.