Cum obtinem o tinuta boho chic cu Outliers.ro

2 comments




 Outfit:

Kimono// HERE 
Tshirt// HERE 
Shorts// HERE 
Backpack// HERE 
Boots// Pull&Bear 




 Te intrebai care este cel mai stylish accesoriu al verii? Cu siguranta rucascul este acel accesoriu care nu trebuie sa iti lipseasca. Il ador in primul rand ca este incapator si pot lua cu mine toate lucrurile de care am nevoie intr-o zi caniculara de vara, este confortabil pentru ca pot sa il tin si la mana dar il pot purta si in spate si nu in ultimul rand, cu siguranta va scoate din anonimat orice tinuta. 

Mi-l imaginez purtat in diferite dar cel mai tare intr-o tinuta boho chic asa cum am ales si eu de data aceasta sa il port. 

Kimono-ul hippie este ideal pentru vara, fiind dintr-un material vaporos te va proteja in serile racoroase si iti va oferi un aer chic. Eu l-am gasit pe al meu online pe outliers.ro ca de altfel intreaga tinuta.  E simpla treaba cu online-ul, cu cateva click-uri ai produsele pe care ti le doresti, in cosul de cumparaturi si mai apoi la tine acasa. 

O pereche de pantaloni scurti cu aspect uzat, din denim negru si un tricou basic gri, au completat perfect tinuta si au lasat kimono-ul si rucsacul sa fie punctul forte al tinutei. 

Poate fi chiar un Festival LOOK, ce spuneti?

Noutatile le aflati si pe pagina oficiala de Facebook: AICI











SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.