Despre gentile Newt.ro si o Invitatie CADOU la #thewoman14

11 comments





Faceti CLICK pe cuvintele cu ROSU pentru a afla de unde sunt produsele. 

 Hat/ similar HERE
Cardigan/ HERE 
Jeans/ Zara (old)
Bag/ AICI 
Shoes/ Zara (old)




 Primavara isi intra timid in gratii, se pare, chiar daca oficial ne-a intampinat cu cele mai frumoase martisoare. Se apropie 8 Martie - Ziua tuturor femeilor si cu siguranta "un martisor", cum altfel decat rosu, ar face fericita orice femeie. 

De data aceasta va propun un altfel de martisor- poseta rosie cu detalii metalice aurii. Stim ca rosul este o culoare eleganta, care exprima feminitatea suprema si mai presus, dragostea. Goana dupa cadouri si agitatia din mall te pune pe ganduri atunci cand te gandesti sa dai o fuga in cautarea martisorului pentru femeia draga din viata ta! Daca este mai timida sau iubeste clasicul si elegantul negru poseta Bristol o gasiti si in varianta pe negru sau maro.

Fie ca doriti sa ii oferiti acest minunat martisor mamei, iubitei sau surorii va propun sa "trageti cu ochiul" pe cel mai nou magazin online de genti si accesorii- AICI





<<<   >>>

Pentru ca fiecare dintre voi este o femeie minunata care merita toata atentia si felicitarile mele am "un martisor" special pentru una dintre voi! 

-->
Anul acesta, cadoul de 8 Martie soseste cu o zi inainte, o zi speciala, dedicata femeilor cu business-uri de succes, care isi vor da intalnire dupa cum bine stiti VINERI- 7 martie la Conferinta de business feminin-The Woman
Pentru ca nimic nu este intamplator, iar feminitatea atinge cote maxime luna aceasta, sunt mai mult decat fericita sa va anunt ca am devenit, de curand, blogger oficial Coquette.
Ce inseamna si cine sunt Coquette?  
-->
Clinica de epilare numarul 1 din Romania, Coquette Beauty Clinique a fost inaugurata la Bucuresti pentru toate cele si toti cei care doresc sa-si expuna o piele fina si lipsita de fire de par, fara a fi nevoiti sa se rada zilnic sau sa se epileze lunar sau chiar mai des prin metodele traditionale cu ceara sau cu epilatorul. 
Este foarte important ca atunci cand decidem sa facem acest pas sa ne informam mai intai despre calitatea seviciilor efectuate in acea clinica, despre pregatirea personalului, despre produse si despre aparatura cu care este dotat cabinetul dar si despre mediul in care se desfasoara procedurile, care stim ca trebuie sa fie unul steril, in care sa ne simtim in siguranta si care sa ne ofere acea nota de incredere si abia mai apoi momentul de "relaxare" daca ii pot spune asa :) 

 Si daca v-am facut curioase sa stiti ca ii gasiti atat in Cluj cat si in Bucuresti, Constanta si cea mai noua clinica se afla la Brasov

Mai multe detalii aflati pe site- www.coquette.ro  si pe pagina de Facebook- AICI
 

 Pentru ca noi femeile suntem mereu preocupate de frumusetea noastra iar rochia neagra in care ne simtim cel mai bine si pantofii stiletto arata impecabil doar cu niste picioare fine si ingrijite. 
  Vestile bune vin insotite de alte si mai bune, prin urmare, va invit sa participati la concursul Coquette pentru a castiga o invitatie la una dintre cele mai asteptate conferinte pentru femeile din business, care isi vor impartasi povestile lor de succes.
-->



coquette



Ce trebuie sa faceti:  
  1.  Sa dati SHARE pozei de concurs- AICI
  2. Sa dati LIKE pe Facebook paginii Sandra's Fashion Corner-  AICI
  3. Sa dati Like pe Facebook paginii Coquette- AICI 
  4. Sa lasati un comentariu aici pe blog cu numele si adresa voastra de e-mail.  

Norocoasa castigatoare o voi anunta maine - 06 martie 2014 pentru ca in data de vineri- 07 martie are loc Conferinta de Business Feminin - THE WOMAN. 



Mai multe detalii si informatii despre conferinta aflati in articolul de AICI .
 
 Daca nu ati reusit sa va achizitionati inca bilet sa stiti ca pana maine va mai puteti bucura de 15% REDUCERE cu codul THEW15SB. 



 Ne vedem vineri la Grand Hotel Italia- #thewoman14


SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

11 comments:

  1. Ce faina e combinatia, tocurile sunt dragute, desi nu ma dau in vant dupa marimea asta :D Iti sta super cu palarii!!

    http://diana.doubleweb.ro/

    ReplyDelete
  2. Foarte frumoasa geanta . Sandra, ce inaltime ai ?

    ReplyDelete
  3. Dragomir Oana Cristina
    mail: oana.cristina.dragomir@gmail.com
    Perfect completeaza palaria, tinuta :)

    ReplyDelete
  4. Daniela Bulgaru
    danielablg@gmail.com

    ReplyDelete
  5. Daniela Bulgaru
    danielablg@gmail.com

    ReplyDelete
  6. love the bag and teh coat, beautiful look

    With Love ♥ Jenni

    ReplyDelete
  7. Cool bag! :)

    Fashion As I Love It by Dana Oprea
    www.danaoprea88.blogspot.ro

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.