Primavara aceasta ne rasfatam la Nail Art Studio by Lore

2 comments






 Astazi este o zi speciala pentru fiecare femeie fie ca este mama, iubita, sotie, bunica, sora sau prietena, suntem FEMEI si astazi este ziua noastra! 

Vreau sa va urez tuturor o primavara minunata, ca si voi!

Si pentru ca echipa Nail Art Studio by Lore are grija ca unghiile mele sa arate mereu impecabil vreau sa le urez si lor " LA MULTI ANI! " , multa inspiratie si spor in toate! Sunteti minunate si ma simt minunat de fiecare data in compania voastra.

Daca va mai amintiti, ultima data am facut o mica pauza de la oja semipermanenta si am aplicat tratamentul VITAGEL care este WOW. Este un tratament care hraneste unghia in profunzime, aceasta nu se mai exfoliaza si are un aspect sanatos
Ei bine, spre finalul acestui tratament "am comis-o" :)) mi-am ros unghiutele cum de altfel am eu prostul obicei :)). 

Asa ca, acum am incheiat tratamentul si am revenit la oja semipermanenta care este absolut fantastica, unghiile arata mereu impecabil si nu am niciodata grija ojei, sa nu se crape, sa nu isi piarda luciul si pe langa asta unghiile nu se rup. Acum astept sa creasca sa isi revina la forma initiala :)



 Pentru ca la Nail Art ne bucuram de fiecare data de o atentie speciala, primavara aceasta sunteti rasfatate cu o cosmetizare SPA la maini cu noile scrub-uri care miros ataaatttt de bine! Imi este greu sa ma decid care este preferatul meu, dar iti vine sa le mananci :)) Trebuie sa va convingeti si sa va alegeti aroma prefarata :)





"La Nail Art Studio By Lore ai ocazia din aceasta primavara sa te bucuri de Manusile & botoseii cu Keratina si Ulei de Copaiba, atat in salon cat si la tine acasa cu doar 28 lei.
Ingredientele active lasa pielea placut hidratata, previne imbatranirea pielii si trateaza unghiile in timp ce lasa un parfum usor si delicat."




Echipa Nail Art doreste sa se extinda asa ca m-am gandit sa va dau de veste! Sunt convinsa ca sunt multe fete talentate :)

''Alătură-te echipei NAIL ART STUDIO BY LORE din CLUJ-NAPOCA.

Daca eşti o persoană tânără, cu talent artistic, ai dorinţă de învăţare şi perfecţionare ai şansa unui început reuşit în această meserie.

Aşteptăm CV-urile voastre pe adresa office@nailart-studio.ro. Nu se cere experienţă în domeniu, training-ul intensiv se va tine la Targu-Mures. Îi aşteptăm pe toţi cei care doresc să lucreze într-un mediu plăcut şi vor să înveţe să devină profesionişti!''

Nu uitati ... 

Mai multe informatii despre promotiile active si programari aflati pe pagina de Facebook:








SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. La multi ani si o primavara minunata! :)

    ReplyDelete
  2. suuuperbe unghille,cine ti le-a facut face o treaba tare buna
    www.journeyofalifestyle.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.