Ne rujam la IULIUS MALL si mergem la TEATRU

1 comment

   

 O oarecare dimineata in care iti bei cafeaua cu mult lapte si scortisoara la cafeneaua din centru, iz de primavara si prea multe martisoare la fiecare colt. Martie... vesteste primavara mai intai de toate si pe langa asta si Ziua Femeii, a mamei, a surorii si a tuturor femeilor deopotriva.



 Primele flori aduc culoare in viata noastra, le iubim pentru ca sunt in nuanta preferata de mov sau trandafirii aceia rosii decupati parca dintr-o revista dedicata floristilor pasionati ori zambilele in nuante pastelate. Iubim parfumul lor! 
Daca ar fi sa vorbim despre parfum cu siguranta fiecare dintre noi are unul preferat, dar cum ramane cu rujurile? 

Stiati ca ... 
  " In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, guvernele tarilor implicate au realizat rolul psihologic important pe care il avea utilizarea rujului in randul femeilor: era esential pentru mentinerea moralului ridicat la femeile care lucrau in fabrici de munitie sau de alte tipuri. Astfel, rujul era o cale simpla si ieftina pentru a le face sa arate si sa se simta bine." 

Ne indragostim de parfum, si EL iti spune ca isi aminteste parfumul tau de la prima intalnire - " Parul tau mirosea divin" , dar oare isi aminteste si rujul cu care eram data pe buze? Cu siguranta daca nu era unul rosu intens sau un roz care sa-ti ia ochii, nu si-l mai aminteste, insa sunt convinsa ca isi va aminti frumusetea ta, de care e si acum indragostit. 

 Turbanul il gasiti - AICI
Fie ca iei micul dejun in pat intr-o pijama cu Mickey Mouse, "rujata" cu rozul natural al buzelor (eventual cu un balsam hidratant, aproape invizibil cu aroma de zmeura), fie ca dai o fuga pana la magazinul de la colt sau iesi la o conferinta importanta, nu uiti sa te rujezi. 

Iubesc rujurile!


Nu-mi amintesc exact cand am avut primul ruj dar cu siguranta prima incercare a fost unul "ciudat" din trusa mamei de machiaj. Va amintiti rujul acela in ambalaj auriu care era verde si pe buze se transforma in rosu? :)) Si acum imi amintesc cat de fascinata eram de el. Ma furisam adesea si mama ma gasea cu nasul in cutiuta cu cosmetice, pictata mai ceva ca un clovn, si da ... eu " ma faceam frumoasa" 

Dupa cateva studii dar si noi, din experienta proprie, putem confirma faptul ca ne alegem nuanta rujului in functie de starea de spirit.  Ador buzele pudrate cu roz diafan care ofera luminozitate si naturalete chipului, fac o zi frumoasa si dintr-o zi banala de Luni . 

Rujul ROSU este cu siguranta una dintre "armele seductiei" ascunse in caseta de make-up a oricarei femei. O rochie in nuante neutre de bej, bucle lejere ( ai zice ca nepieptanat), un rimel pentru big green eyes si mereu acelasi ruj rosu, nuanta ta de rosu.  



Acum, va propun un exercitiu. Deschideti portfardul si analizati-va pe voi!
Cum mai exact? 

Forma rujului poate spune multe despre noi :) 

Varf tesit pe doua parti

Iti plac lucrurile scumpe si elegante si esti adepta vorbei „putin si bun“. Preferi sa ai doua bluze de firma decat zece cumparate de la taraba. Ai gusturi rafinate si-ti place sa dai sfaturi in materie de estetica.

Tesitura concava

Daca partea tesita a rujului prezinta o adancitura, detinatoarea lui e o persoana care iubeste riscul si aventura. Viata ei se invarte in jurul prietenilor si al planurilor de calatorie cu acestia. Se marita tarziu si face copii numai dupa ce se satura de distractie.

Varf perfect plat

Esti ambitioasa, constiincioasa, mereu gata sa arati ce poti. Urasti superficialitatea si vorbele in vant, ai standarde morale inalte, dar tinzi sa fii uneori nerabdatoare, nedreapta si lipsita de toleranta.

Varf ascutit, ca de creion

Tandra, delicata, feminina si vesnic indragostita, asa esti tu. Nu suporti sa te repeada cineva, sa faci lucrurile sub presiune, sa fii bruscata. Preferi compania oamenilor manierati, delicati – partea proasta e ca nu prea stii de gluma...

Varf rotunjit (semisfera)

Banii sunt viata ta. Iti place sa faci bani, sa lucrezi cu bani, sa cheltuiesti bani. Esti foarte abila in controlul finantelor si nu te poate pacali nimeni cand iti da restul. Nu esti insa zgarcita. Dai bani cu imprumut, dai si de tot, dar sa fie pentru o cauza nobila!

Varf tesit pe o parte

Esti romantica, eleganta si-ti place sa primesti atentie. Atrasa de tot ce tine de spirit, adori sa porti conversatii rafinate, elevate si cauti sa-ti faci prieteni sus-pusi. Nu prea pierzi trenuri fiindca stii sa profiti de orice oportunitate.

Eu ma incadrez la ultima varianta, si chiar daca "nu mai cred in basme"  tind sa le dau dreptate celor care au realizat acest studiu. 

Rujul vostru ce forma are?


Daca tot vorbim despre rujuri... 


Pentru a celebra într-un mod inedit Ziua Femeii, Iulius Mall invită doamnele şi domnişoarele să participe la un eveniment care va aduce recunoaştere internaţională oraşului Cluj-Napoca

Sâmbătă, 8 martie 2014Iulius Mall Cluj le oferă ocazia unică în viaţă de a se implica în încercarea oficială GUINNESS WORLD RECORDS® pentru cele mai multe femei care se rujează simultan. Evenimentul este o premieră pentru ţara noastră şi va avea loc la parterul Iulius Mall Cluj, începând cu ora 18.00. Cel care se va ocupa de buna dispoziţie a publicului va fi îndrăgitul prezentator Cătălin Măruţă, în timp ce darul muzical special va fi oferit de trupa Vama

Ce trebuie sa faceti mai exact? 

 
 Doamnele şi domnişoarele  vor trebui să se rujeze timp de 1 minut, simultan, pentru a stabili un nou record mondial.   Rujurile cremoase şi în culori ispititoare vor fi oferite tuturor participantelor de brandul internaţional AVON

Ne vedem la Iulius Mall pe 8 martie ! 

<<    >>

Si daca tot am adus in discutie FEMINITATEA si FRUMUSETEA feminina, ce spuneti  de o piesa de teatru ?  
 Sa ne redescoperim frumusetea, nu doar cea exterioara, ci mai presus de asta, cea interioara- care asa cum va spunea se vede si la exterior. 



-->
„Cherchez la femme!” se identifică cu stilul deja consacrat al Școlii lui DAN PURIC, însă Petrică Voicu, creatorul acestui spectacol, și-a găsit, după mulți ani de lucru, propria cale de expresie. Mesajul său este simplu – viața este o călătorie în căutarea iubirii.

Pantomimă și dans, lumină și întuneric, realitate dură și vis gingaș, dar și mult umor, din toate acestea se naște misterul spectacolului. Vorbind despre iluzii, descoperiri și durere, „Cherchez la femme!” ne vorbește de fapt despre o îndrăgostire, ca miracol al Universului.
Distribuția: Petrică Voicu, Elena Rusu, Diana Vladu, Emanuela Fazekaș, Vadim Rusu, Sebastian Petrovici.

Asadar... 
-->
Cortina Events va invita Vineri, 14 martie 2014, de la ora 19:00, spectacolul de teatru „Cherchez la femme!” al Companiei Passe-Partout – Dan Puric, la Opera Națională Română din Cluj-Napoca. 



Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro si la punctele Eventim din Cluj-Napoca (Teatrul Național și Cluj Arena) și în magazinele Orange, Vodafone, Cărturești și Domo dar si online AICI

Pretul biletelor este cuprins intre 19 lei si 59 lei.
 Mai multe detalii aflati si pe pagina de Facebook Cortina Events- AICI


Ne vedem pe data de 14 martie la Opera Nationala Romana din Cluj-Napoca. 









SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. LOVE that color on ya

    Alexa <3
    http://sleepeatbreathefashion.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.