GLOW - rochii de la Hollywood pentru oradence in Oradea Shopping City

4 comments






Hello ladies, astazi vreau sa va povestesc despre vizita mea la Oradea care s-a intamplat cu ocazia deschiderii celui mai elegant si stylish magazin, asta dupa cum ii spune si numele- GLOW.

Am avut placerea ca miercuri seara, alaturi de peste 100 de persoane, sa admir creatii ale unor mari designeri, rochii pentru ocazii speciale dar si creatii care cu siguranta va scot din anonimat, atat pentru doamne si domnisoare, cat si pentru fetite.

--> Lacrimioara Doseanu si Mihaela Uivaraseanu sunt cele care au reunit sub umbrela GLOW cele mai apreciate branduri de la Hollywood oferind o alternativa in alegerea vestimentara atat pentru tinutele office, cat si pentru cele de seara la preturi permisive pentru orice buget !

-->
GLOW este primul magazin ce ofera in exclusivitate branduri de la Hollywood, cu preponderenta tinute semnate de designerii selectati de vedetele internationale pentru aparitii pe covorul rosu. In exclusivitate la Oradea puteti gasi branduri precum: Calvin Klein, Tommy Hilfinger, BCBG, GUESS,  Michael Kors, David Meister, si multe alte nume sonore in industria internationala a modei. Rihanna, Kyle Minogue, Beyonce, Charlize Theron sunt doar cateva dintre vedetele ce si-a facut remarcata prezenta pe covorul rosu cu tinute ce sunt incepand din 12 martie si la dispozitia oradencelor. "




Daca nu stiti pe care sa o alegeti sau daca aveti deja pantofii si bijuteriile cumparate si va lipseste doar rochia perfecta... 
 
-->
Echipa GLOW ofera consultanta vestimentara fiecarei cliente fiindu-i alaturi in alegerea tinutei in functie de conformatie, tipul de eveniment si personalitatea acesteia. 

In plus rochiile GLOW sunt disponibile atat pentru vanzare, cat si pentru inchiriere.



 Pe langa rochiile de seara cu detalii pretioase, dantela, strasuri si materiale fine, echipa GLOW s-a gandit si la micile fashioniste. Asadar, si pentru fetite sunt modele viu colorate, mai lungi sau mai scurte, cu detalii care te fac sa te indragostesti pe loc!

Dragi oradence, pentru se apropie sezonul nuntilor si al evenimentelor frumoase si pentru ca noi femeile suntem mereu preocupate de frumos, sa fim elegante si cochete, va invit si pe voi sa le faceti o vizita, cu siguranta cel putin o rochie va fi pe sufletul vostru :)






Eu am purtat:

Sacou/ Minimum 
Camasa/ AICI
Fusta/ Romwe
Botine/ Choies
Poseta/ Meli Melo



Magazinul GLOW se afla in incinta Oradea Shopping City iar eu ma declar indragostita, este foaaarte spatios, aerisit si cu mult stil.

Mai multe informatii puteti afla pe pagina de Facebook- GLOW





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.