VESTIGE si-a lansat colectia Primavara/Vara 2014 in Diesel | Coafuri | Make-up | Tinute

Leave a Comment





 Hello friends, dupa cum ati vazut pe Instagram - @sandrabendre sambata seara am fost in Diesel. Cu ce ocazie? Una numai buna de sarbatorit cu un pahar de sampanie alaturi de prieteni, echipa talentate de la Vestige si ...multa lume. 

Asadar...
 
-->
Sâmbătă seara, la Diesel Club, ȋn prezenţa celor mai elegante si deosebite doamne ale Clujului, a avut loc lansarea Colecţiei Vestige SS 2014 – o colecţie care a cuprins propunerile echipei de designeri de la Vestige Prêt-à-Porter- noul fashion store deschis la Cluj ȋn cadrul primului atelier complet de frumuseţe, dar si o demonstratie de coafură şi machiaj realizate ȋn direct de echipa de hairstilişti şi make-up artişti ai Vestige.

 
-->
Vestige Prêt-à-Porter vă propune branduri şi designeri absolvenţi ai Universităţii de Arte şi Design din Cluj-Napoca, recunoscuţi atât pe plan naţional cât şi internaţional. Ȋn Vestige Prêt-à-Porter expun spre vânzare branduri ca Alina Botea, Constantin Renakossy, Alina Morar, Sandra Şelescu, Ana Maria Gal, Magdalena Butnariu, Teodora Baciu, Alexandra Tămaş, Teodora Vişinescu, Atelier Laura Firefly, Alexandra Avram, Laura Ion, completate de accesorii marca Berenike Hats.



Ce inseamna mai exact Vestige...

-->
VESTIGE – Atelier des beaux arts este un concept inedit lansat la Cluj-Napoca de Simina Cheteleş şi Raul Tişa, un atelier complet de frumuseţe ce cuprinde: servicii beauty, un fashion store (Vestige Prêt-à-Porter) şi o academie de formare profesională pentru cei care doresc să se specializeze ȋn acest domeniu.(Vestige Academie)




 
--> La fel ca şi în cazul hainelor, şi în coafură se preferă texturile naturale şi modalităţi simple de prindere. Cozile revin în atenţie, însă de data aceasta, părul este prins în partea de jos, firav, aproape virgin, simplitatea lui fiind generată de puritate şi feminitate.



 
--> Un alt trend este cel al părului uşor umed, ce aduce vara mai repede şi marea mai aproape, sădind ritmul fericirii şi al valurilor în sufletul nostru. Contrastul este creat de textura părţii din spate care prezintă o tentă naturală, aparent neglijentă, dar plină de volum ca şi cum singurul styling ar fi fost doi pumni de apă, insuficienţi umezirii întregului păr, dar totuşi suficienţi pentru a oferi hidratare şi strălucire părţii de top, reflectând mai bine lumina şi ducându-ne cu gândul la sirenele proaspăt ieşite din mare.

-->
La capitolul culori, tendinţele sunt inspirate de modul în care părul se decolorează natural la soare, fiind prezente mai multe tonuri din aceeaşi nuanta.(un ombre mult mai light şi mai nedefinit). Culorile deschise ne duc cu gândul la puritate, la lumină, la texturi de catifea, se prefigurează culori de blond peach, blond uşor roze, red brown, violet brown. Volumul este cuvântul de ordine, atât în culoare, cât şi în tunsoare.



-->
VESTIGE    atelier complet de frumuseţe    vă aşteaptă pe Str. Constantin Brâncuşi nr 126.
Pentru mai multe informaţii, ȋnscrieri şi programări:

0364 110 220






Pentru ca sezonul acesta inca fac furori piesele vestimentare cu print maine si doar maine- 20 martie 2014  va puteti bucura de acesta super cool bluza REDUSA- de la 39.99 $ la doar 15.99 $ 
Transport GRATUIT oriunde in lume! 
Acum poate fi a voastra cu un singur CLICK- AICI
 Botticelli’s Venus Sweatshirt you have never seen before!
 
 Romwe “the Birth of Venus” Sweatshirt will be sold at the price of $15.99, whose original price is $39.99. 
Only on March 20th, only 24 hours!
 
Worldwide free shipping, shipped in 24 hours.
CLICK - HERE









SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.