IVAPUR gel exfoliant de la Ivatherm - review

7 comments







 Bine ai venit Primavara! Ne bucuram de venirea primaverii, renuntam la cizme si ghete si scoatem la inaintare pantofii, balerinii si de ce nu, sandalele. Ne reimprospatam garderoba cu cele mai cool piese din ultimele colectii, de deschidem culoarea parului si purtam culori vii, dar ce ne facem cu aspectul tenului nostru?

Asa cum garderoba noastra are nevoie de un refresh, asa si tenul are nevoie de o atentie speciala dupa zilele reci de iarna. Unul dintre cei mai importanti pasi pentru un ten stralucitor il reprezinta EXFOLIEREA!

Exfolierea tenului trebuie sa faca parte din rutina de ingrijire a fiecareia dintre noi, in orice sezon. Astfel celule moarte si impuritatile aflate la suprafata tenului sunt indepartate printr-un procedeu rapid, la indemana oricui :)

Tenul meu isi face deseori de cap, stiti asta, ba este normal, ba mixt, ba se ingrasa in zona T, pe langa asta mai este si sensibil. Asa ca am cautat un gel exfoliant care sa fie usor tolerat de ten, sa fie destinat unui ten mixt sau gras si mai ales sa poata fi folosit de cele cu tenul sensibil si asa am descoperit IVAPUR gel exfoliant.

Imi place ca NU are parabeni si nici alcool!  Are un miros subtil, foarte fresh care se pierde usor in timp ce il indepartati de pe ten.


Cand vorbim despre textura gelului exfoliant IVAPUR...

aceasta pot sa spun ca este asa cum mi-am imaginat ca vreau sa fie gelul perfect. Spre deosebire de alte geluri exfoliante pe care le-am folosit, acesta are microparticule abrazive care curata delicat tenul fara sa il agreseze si sa-mi irite tenul. 

Eu il aplic pe tenul umed si il masez usor cateva minute, prin miscari circulare iar apoi il indepartez cu un buretel umed si clatesc cu apa calduta din abundenta.

Mi-ar place sa faca mai multa spuma dar si asa, rezultatul conteaza!

Apropo, a mai folosit cineva gelul Ivapur?
 



Indicatii si Proprietati 

 Pentru ca si tenul meu a avut de suferit din cauza acneei, acum sunt foarte atenta la ce produse folosesc, fie ca vorbesc despre cosmetice, fie ca vorbesc despre cele destinate ingrijirii tenului.

Produse Ivatherm folosesc de cativa ani, de cand doctorul dermatolog mi-a recomandat cateva produse pentru a tine sub control acneea (nu a fost o forma grava) si pentru a-mi ingriji tenul conform nevoilor sale. 

Dupa cum vedeti:

- este testat dermatologic
-este hipoalergenic
- este NON comedogenic

Eu il folosesc o data sau de doua ori pe saptamana iar dupa ce il indepartez simt ca tenul meu "respira" si este curat.



Eu l-am cumparat din magazinul ONLINE Ivatherm.
Il gasiti - AICI

Stim foarte bine ca pregatirea tenului inaintea aplicarii machiajului, a fondului de ten, este un pas esential pentru un ten impecabil.

La achizitionarea unui Fond de Ten JOVIALE de la Ivatherm primiti CADOU un Gel exfoliant IVAPUR.  


Cautati ofertele in farmacii sau aflati mai multe accesand magazinul online- www.ivatherm-shop.ro

Voi cat de des va exfoliati tenul ? 
 






SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

7 comments:

  1. ador produsele de la ei! xoxo

    stylemeetsbeauty.blogspot.ro

    ReplyDelete
  2. Chiar eram in cautarea unui produs pentru exfolierea fetei, dar acum m-am decis! O sa il cumpar pentru a-l testa! Multumeesc mult!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Andreea, merita! Eu am tenul sensibil iar gelul Ivapur isi face treaba foarte bine fiind bland cu tenul :)

      Delete
  3. As vrea sa stiu in schimb, ce alte produse mai folosesti? In mod special m-ar interesa cele de make-up. Intreb lucrul acesta pentru ca la randul meu ma confrunt cu aceasi problema,cea a tenului sensibil...

    ReplyDelete
    Replies
    1. In curand am sa fac si un articol cu produsele pe care le folosesc acum pentru ten(make-up ):) te pup

      Delete
  4. Meersi! Abia astept! :D

    ReplyDelete
  5. Chiar ar fi bun un articol de genul..asa ne mai informam si noi de una alta :D asteptam :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.