THE WOMAN 2014- Invitatul special al editiei, surprize si reduceri

1 comment





O saptamana frumoasa incepe cu zambete, o cafea cu multa spuma si aroma de scortisoara dar si vesti bune asta pe langa faptul ca astazi este data de 24 februarie adica " Dragobetele" .

  In vremuri de demult exista obiceiul ca fetele tinere necasatorite sa stranga, de DRAGOBETE, zapada ramasa pe alocuri, zapada cunoscuta drept “zapada zanelor”. Apa rezultata prin topire era considerata ca avand proprietati magice in iubire si in descantecele de iubire, dar si in ritualurile de infrumusetare. Se credea ca aceasta zapada s-a nascut din surasul zanelor. Fetele isi clateau chipul cu aceasta apa pentru a deveni la fel de frumoase si atragatoare ca si zanele.





Vestile bune vin din partea organizatorilor Conferintei de business feminin- THE WOMAN



Am onoarea sa va anunt ca pe langa speakerii despre care v-am povestit vom avea alaturi si un invitat special- ANDREEA RAICU.

Pentru ca orice femeie frumoasa, o adevarata businesswoman, isi alege atent tinutele, acestea trebuind sa pastreze limitele de decenta si sa fie in acelasi timp in pas cu moda, Andreea Raicu vine sa dezbata impreuna cu voi, cele prezente acolo diverse teme cu aplicabilitate in acest domeniu.


invitat special the woman




Sa vorbim despre business intre femei, de la femei de succes la viitoare femei de succes, intr-o zi doar a noastra, este mai mult decat un cadou minunat pe care il putem primi cu ocazia zilei de 8 Martie, doar ca anticipat- pe 7 Martie :)

Fie ca vorbim despre reusita pe plan profesional in domeniul frumusetii, al medicinei, agentiilor media, de publicitate si PR sau despre reusita pe piata online, despre toate acestea si alte subiecte "siropoase" ne vor vorbii speakerii prezenti. 

Intregul program il puteti gasi AICI

Si pentru ca vreau sa ma intalnesc cu cat mai multe dintre voi la acesta conferinta, ma bucur sa va anunt ca de astazi va puteti achizitiona bilete CU O REDUCERE DE 15 % utilizand codul THEW15SB. 





Pentru INSCRIERI click -->>  AICI






Mai multe detalii despre conferinta puteti afla pe site-ul oficial TheWoman.ro, 
pe pagina de Facebook - AICI


Eu am dat deja attending -- >>  AICI


 










SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.